Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 30 aprilie 2015

emisiunea mpfm 4 din 30 aprilie 2015La miezul noptii unele fete nu au somn! Acest lucru le-a deranjat pe Simona si pe Elly. Ce a dus-o pr Roxana in pragul disperarii? Ce a avut de spus matusa Roxanei despre gestul nepoatei sale? A remarcat Roxana apropieri suspecte intre Laurica si Andrei? Ce dispute aprinse a creat lipsa somnului, dar si la ce gest necugetat a recurs Roxana ieri dupa emisiune, aflati astazi incepand cu ora 12:00 si 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 aprilie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Simona si Elly au fost deranjate de galagia pe care Catalina o face atunci cand ele dorm.  Marian si Cristi au avut parte de o mica disputa.

Petru: “Nicolae o place pe Catalina, se simte bine in preajma ei!”

Catalina: “Vreau un barbat capabil langa mine!”

Cristian si Elly au avut parte de o aniversare de 4 luni de logodna la inaltime. Cei doi au primit de la sustinatori o plimbare cu elicopterul deasupra Bucurestiului. A profitat de un moment de neatentie a staffului si a iesit din casa. Cu ochii în lacrimi, Roxana a marturisit ca isi doreste sa plece acasa, pentru ca nu se mai regaseste in aceasta competitie.

Roxana a fugit ieri din competitie. Roxana a motivat gestul ei, spunand ca a ajuns la capatul puterilor si nu neaparat pentru Andrei.

Roxana: “Imi doream sa ma casatoresc, dar Andrei a renuntat la mine!”

Roxana a ales sa revina in competitie, cu anumite conditii: daca va ajunge pana in Marea Finala, suma acumulata i se va injumatati si se va imparti la ceilalti concurenti finalisti, iar daca va ajunge sa castige Marele Premiu, va trebui sa renunte la suma de 100.000 lei.

Roxana a recunoscut ca 40% din motivele ei de a parasi competitia sunt din cauza lui Andrei.

Simona: “A fost suficient ca Roxana sa auda vocea lui Andrei, ca sa-si faca sperante ca vor avea din nou o relatie!”

Roxana: “Imi doream sa ma casatoresc, dar Andrei a renuntat la mine!”

Concurentii au parerile impartite. Unii sunt de parere ca Roxana si Andrei vor avea o relatie fericita in afara competitie, in timp ce altii nu cred deloc acest lucru.

Alice, matusa Roxanei, a intervenit telefonic pentru a-si spune parerea si pentru a o incuraja pe concurenta.

Mesajul mamei Roxanei: “Sa iesi din competitie pe usa din fata, nu pe cea din spate, ca o lasa!”

Matusa Roxanei i-a spus concurentei ca Andrei nu vrea nimic cu Roxana, ci el doar a intrat intr-un joc murdar al lui Catalin, fost concurent, care a spus ca nu se va lasa pana nu o va distruge pe Roxana.

Ipoteza halucinanta a matusii Roxanei: “Andrei a facut jocul lui Catalin!”

Matusa Roxanei a acuzat-o pe Laurica ca i-ar fi placut de Andrei, dar concurenta a negat vehement.

Roxana: “Atunci cand ne certam, Andrei cauta prezenta Lauricai!”

Catalin a dorit sa intervina telefonic pentru a lamuri lucrurile de care a fost acuzat.

La aproape o saptamana de cand Ana a venit in emisiune si si-a exprimat dorinta de a-l vedea pe Petru, acesta a avut ocazia de a vedea marturisirile ei. Impresionat de lacrimile varsate de aceasta, Petru a spus ca ii este teama ca trecutul lui intunecat ii va afecta relatia cu Ana.

Petru si Ana au avut parte de o revedere emotionanta. Cei doi s-au sarutat si si-au oferit cadouri. Petru si Ana au declarat ca formeaza un cuplu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *