Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 30 martie 2015

emisiunea mpfm 4 din 30 martie 2015Astazi veti descoperi ce se va intampla cu Radu si cu Cristian! Dar pana atunci fiti alaturi de noi pentru ca urmeaza dezvaluiri incredibile! Se naste o noua idila sau totul a fost un simplu foc de paie? Ce este in sufletul lui Nicolae dupa evenimentele de la Finala Saptamanii trecute? Aflaţi astăzi, de la ora 12:00 si 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. In emisiunea de la ora 12 a fost dezbatut mai amplu subiectul celor doua foste cupluri: Ana-Petru si Nicolae-Laurica. Atat Ana, cat si Laurica nu-si doresc sa se intoarca la fostii lor parteneri, in timp ce acestia inca se mai gandesc la ele.

Dupa ce Laurica s-a despartit de Nicolae, Petru a incercat sa se apropie de Laurica, dand de inteles ca o place. Cu toate acestea, in emisiunea de astazi Petru a recunosc ca nu o place pe Laurica si a incercat doar sa o face geloasa pe Ana.

Astazi a avut loc marea revedere intre Radu si Andrada, dar si Cristian si Elly. Cele doua cupluri s-au revazut dupa cateva zile bune, in care cei doi fugari au stat izolati de restul concurentilor.

Matusa lui Nicolae: “De cand l-am vazut prima oara pe Cristian, mi-a lasat impresia ca este posedat!”

Roxana catre doamna Maria: “Sa va fie rusine pentru ce ati spus!”

Concurentii contra doamnei Maria: “De fiecare data nu-si asuma ceea ce spune!”

Atat Radu, cat si Cristian nu au reintrat inca in competitie, ca si concurenti cu drepturi depline. Ei vor fi votati timp de o saptamana de telespectatori, care vor fi nevoiti sa aleaga daca sunt de acord ca cei doi sa reintre in casa si sa redevina concurenti cu drepturi depline sau nu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *