Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 30 septembrie 2014

emisiunea mpfm din 30 septembrie 2014Intre baieti au avut loc mai multe discutii si reprosuri pe tema curateniei. Aflati mai multe azi incepand cu ora 12:00. In casa baietilor au aparut dinou discutii din cauza pastrarii curateniei. O parte din ei sunt deranjati de faptul ca ei sunt singurii care fac curatenie, iar ceilalti nici macar nu sunt in stare sa o mentina. In momentul in care doamna Mireala Bourenau Vaida i-a intrebat care sunt baietii care nu mentin curatienia nimeni nu a dat niciun nume. Catalin a fost deranjat de afirmatiile baietilor ca doar 3 din ei fac curatenie, el fiind mereu responsabil cu pregatirea mesei.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 septembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay. ro. Daniel si Valentina au primele probleme in cuplu. Acesta are mici dubii in privinta Valentinei si ii este frica de cum v-a evolua relatia lor si nu stie daca el s-ar putea muta la ea acasa, sau daca ea ar veni la Bacau. In emisiuna de azi cei doi ne-au lamurit ca relatia lor este pe drumul cel bun. Daniel a afirmat ca nu a vrut sa faca nimic oficial pana cand v-a intra in casa fetelor.

Conflictul dintre Stefan si Nicolae continua. Majoritatea concurentilor sunt amuzati de glumele lui Stefan, mai putin cel pe seama cui sunt facute , Nicolae, dar si de partenerea lui Stefan din competitia Mireasa pentru fiul meu. Roxana este de parere ca aceste glume sunt copilari si nu este de acord cu faptele lui deoarece mamele lor sufera din cauza asta. Cei doi au ajuns sa faca acum glume si pe seama fetelor din viata lor. Stefan doreste sa il cupleze pe Danut si Simona.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *