Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 31 martie 2015

emisiunea mpfm 4 din 31 martie 2015Cristian si Radu au revenit in Casa, dar de dumneavoastra depinde daca vor ramane! Dar pana vom afla ce se va intampla cu cei doi, avem dispute incendiare de rezolvat! Criticile se tin lant, acuzatiile curg pe banda rulanta iar afirmatiile controversate vin una dupa alta! Fiti alaturi de noi, astazi, de la ora 12:00 si 14:00 si descoperiti cauzele evenimentelor ce au inflamat relatiile dintre concurenti!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Atitudinea doamnei Maria stârnește controverse în rândul concurenților! Roxana crede că doamna Maria se folosește de orice pretext pentru a intra în conflict cu ea!

Nicolae si doamna Maria au avut parte de o disputa apriga dupa Finala saptamanii. Nicolae i-a reproșat mamei sale că nu a ținut cont de dorința lui de a părăsi competiția! La o săptămână după ce au sărit gardul, Cristian şi Radu au intrat din nou în casă, alături de ceilalţi concurenţi.

Când nimeni nu se aştepta, aceştia au revenit alături de iubitele lor, care i-au primit cu multă dragoste şi bucurie. De asemenea, ei au fost întâmpinaţi bine şi de ceilalţi concurenţi.

S-au bucurat enorm la intrarea provizorie în casă a celor doi concurenţi, însă în spate, nici fetele şi nici băieţii nu sunt de acord cu această idee.

Mai exact, ei sunt de părere că Radu şi Cristian ar trebui să primească o pedeapsă ca să revină în casă.

Afirmaţii uluitoare au fost făcute de doamna Maria, mama lui Nicolae, după ce Cristian şi Radu au sarit gardul. Ea a sfătuit-o pe Cristiana să-i lase în pace pe ceilalţi şi să aibă grijă de ea şi de Marian, căci locul I este numai al lor.

Deranjat de afirmaţiile făcute de doamna Maria la adresa lui Andrei, Nicu, fratele concurentului, a fost iritat de spusele acesteia şi a intervenit telefonic.

El i-a transmis să înceteze cu toate aceste jigniri, pentru că nu îl cunoaşte pe Andrei.

Nu s-a implicat în discuţii aprinse, a stat departe de tensiunile din casă, iar acum Cristi se declară îndrăgostit. Acesta a mărturisit că este îndrăgostit de Ana şi va face tot ce poate pentru a o cuceri. Recent, acesta i-a împletit părul Anei şi au încercat să se cunoască mai bine.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *