Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 31 octombrie 2014

emisiunea mpfm din 31 octombrie 2014Razboiul comorii s-a sfarsit, dar luptele continua. Descoperiti ce reprosuri isi aduc ostirile, cine a luptat corect si cine s-a folosit de subterfugii, dar si alte subiecte incendiare, astazi, de la ora 12:00 si 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 octombrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Make up artitul Constantina s-a ocupat de machiajul special de Halloween al concurentilor. Fetele si baietii din competitia mpfm s-au costumat in varcolaci si vrajitoare, in fantome si strigoi. Echipa Vampirilor Patimasi a trecut de la extaz la agonie in doar cateva minute. Dupa ce doamna Nagie a reusit sa profite de neatentia lui Elly si a capturat totemul Mireselor Intunecate, bucuria acestora a fost intrerupta de staful competitie care a anulat atacul acestora deoarece doamna Nagie a initiat ofensiva inainte de ora stabilita. Chiar daca Razboiul Comorii s-a incheiat, luptele din interiorul casei Mireasa pentru fiul meu continua. Danut este de parere ca atunci cand a atacat, Catalin s-a lasat prins pentru a da puncte echipei dusmane.
Din cauza orgoliilor foarte mari, concurentii s-au aprins si au inceput sa se acuze ca nu au jucat corect si au incalca regulamentul jocului.
Cu ajutorul acestui concurs de Halloween rivalitatile dintre concurenti au iesit la iveala. Ionela si doamna Maria au avut un conflict destul de aprins datorita unei neintelegeri din timpul jocului de Halloween. Aceasta din urma a acuzat-o pe Ionela ca a observat faptul ca nu este in gratiile telespectatorilor si incearca sa faca materiale pe spatele ei. Doamna Maria este de parere ca Ionela incearca sa atraga atentia doar prin ridicarea vocei. Ionela se apara si sustine ca totul a degenerat dupa ce a fost zgariata de doamna Maria.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

sursa: a1 ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *