Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 4 decembrie 2014

emisiunea mpfm din 4 decembrie 2014Criticile fetelor la adresa Ionelei au umplut paharul Anisoarei. Au renuntat la ezitari, si-au calcat pe mandrie si au format cupluri ! Insa cat de bine se cunosc indragostitii ? Aflati astazi, de la ora 12:00, numai la „Mireasa pentru fiul meu” ! Elena si Lucian s-au despartit. Lucian: „Cred ca este mai bine asa!” Elena: „Am decis de comun acord sa ne despartim!” Este definitiva despartirea dintre Elena si Lucian? Fetele din grupul vesel au intrat in vizorul mamelor, care au considerat ca acestea au barfit-o pe Ionela. Ionela a primit critici dure. A depasit limita farsa ei facuta mamelor? Doamna Anisoara a sarit in apararea viitoarei nurori. Ionela si Teodor s-au supus unui test de cunoastere.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 decembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Credeti ca Danut a fost gelos pe Nicolae, cand Carmen statea langa el pe canapea? Inainte de a forma un cuplu cu Carmen, Danut ii reprosa ca prefera compania lui Nicolae. Danut a deranjat ca in timpul emisiunilor, Carmen a preferat sa stea langa Nicolae. Concurentul nu a privit cu ochi buni apropierea dintre Carmen si Nicolae.

Danut: „Niciodata nu l-am considerat pe Nicolae o amenintare la adresa relatiei mele cu Carmen!” A format Danut un cuplu cu Carmen de teama ca Nicolae i-o va fura? Credeti ca Nicolae ii provoaca pe Danut si Catalin? Majoritatea de 60% au spus Da. Intrebarea zilei: „Credeti ca despartirea dintre Lucian si Elena este definitiva?” Doamna Ileana, sustinatoare: „Elena vrea sa invinga, iar Lucian nu este cartea castigatoare.” O sustinatoare i-a transmit doamnei Nagie ca sustinatorii Elena-Lucian o condamna pe mama lui Lucian de ruptura fiului ei de Elena.

Lucian: „Chiar daca ma voi impaca cu Elena, ne vom certa din nou!” Cristiana a fost afectata de declaratiile Dianei, fosta concurenta. Se teme Cristiana ca il va pierde pe Marian? Cristiana a fost cuprinsa de gelozie cand a auzit ca Marian are admiratoare. Diana, fosta sustinatoare MPFM1: „Cristiana, daca nu faci ceva in legatura cu Marian, intru pentru el in casa!” Adorati de unii, blamati de altii, fostii concurenti au starnit numeroase dezbateri printre actualii.

Fostii si actualii concurenti au schimbat impresii legate de competitie. Andrei, fostul concurent, este convins ca Elena nu are sentimente pentru Lucian. Alin, fostul concurent, s-a aratat interesat de Carmen. Elena a fost dezamagita de faptul ca Oana nu a bagat-o in seama. Dragos si Laur s-au aratat interesati de fetele din sezonul actual. A trecut Carmen peste gafele facute de Danut? Elena l-a placut pe Dragos, fostul concurent din sezonul 2. Elena catre Lucian: „Chiar te rog sa nu mai vii la mine la pat pentru a nu mai fi considerat catel!”

Doamna Nagie a fost iritata de nehotararea fiului ei. Doamna Ileana, sustinatoare: „Noi credem ca Lucian o iubeste pe Elena, dar ea nu simte nimic pentru el!” Lucian: „Am dat tot ce-i mai bun din mine pentru ca relatia cu Elena sa mearga, dar nu a fost sa fie!” Sustinatorii sunt de parere ca Lucian s-a umilit in fata Elenei. Simona, Elly si Roxana au fost deranjate de faptul ca unele fete nu fac si nu pastreaza curatenia.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *