Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 4 iunie 2015

emisiunea mpfm 4 din 4 iunie 2015De la ora 12:00 si 14:00 veti avea parte de o emisiune plina de surprize! Roxana, fosta concurenta, vine cu dezvaluiri incendiare despre Danut! Ce are ea de spus si despre ceilalti concurenti MPFM 4?! Ce au ascuns pana acum? Veti afla in cateva minute cele mai interesante subiecte! Roxana, fosta concurenta, a venit in emisiune cu dezvaluiri despre Danut. Ea l-a acuzat pe concurent ca ar fi marioneta sustinatorilor si ca nu este capabil sa-si ia propriile decizii. Roxana: “Danut a format un cuplu cu Carmen pentru ca a fost impins de la spate de sustinatori!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 iunie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Roxana sustine ca Danut ramane aproape de Carmen deoarece i s-a promis un apartament din partea sustinatorilor.

Daniela Marin, sustinatoare: “De Craciun, lui Danut i s-a spus ca el si Carmen sa nu-si mai faca griji in privinta unei locuinte si a unui loc de munca!”

Trecutul amoros al Catalinei a starnit numeroase critici la adresa concurentei!

Fostele relatii ale Catalinei au fost puse sub semnul intrebarii!

Andrada despre Catalina: “Ea il iubea pe Nelutu, era cu Catalin, il placea pe Petru si s-a combinat cu Nicolae!”

Andrada: “De ce a luat Catalina legatura cu Gabi daca cunoastea situatia tensionata dintre el si Petru?”

Nelutu, fostul iubit al Catalinei, a intervenit telefonic pentru a spune ca intre el si concurenta nu mai este nimic de mult timp.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *