Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 4 martie 2015

emisiunea din 4 martie 2015Incet, incet, primavara isi reintra in drepturi, iar caldura soarelui se face simtita. Insa nori de furtuna se aduna, iar noi dispute afecteaza linistea Casei. Gelozia isi arata din nou chipul respingator, iar rivalitatile dintre vechii si noii concurenti isi fac din nou aparitia! Ce s-a intamplat? Descoperiti reprosuri dure si critici aspre! Dumneavoastra decideti daca acestea sunt intemeiate, astazi, de la ora 12:00 si 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Danut a fost indignat crezand ca Petru a intrat in competitie pentru Carmen. Credeti ca are Danut motive sa fie gelos?

Confruntare apriga intre Petru si Danut! Care sunt cauzele disputelor dintre cei doi?

Care este scopul lui Petru in competitie?

Danut este convins ca ii este antipatic lui Petru. Concurentul nu agreeaza atitudinea lui Petru, de cand a intrat in competitie.

Petru i-a cerut lui Danut sa-i calce camasile daca doreste sa mai faca aerobic cu el.

Danut: “Petru este ipocrit si isi doreste sa castige competitia cu orice pret!” Danut l-a luat in colimator pe Radu, ironizand momentul lui cu Andrada. Carmen i-a cerut lui Danut sa fie mai discret in privinta opiniilor fata de ceilalti. Neintelegerile dintre Radu si Andrada au creat comentarii acide din partea lui Danut si a lui Carmen.

Carmen l-a criticat dur pe Radu din cauza comportamentului sau fata de Andrada. Danut si Andrada au facut cateva afirmatii acide unul la adresa celuilalt. Elly si Cristian au avut parte de mici neintelegeri. Elly : “Poate sunt mici gesturi, dar detalile conteaza!” Cristian, dezamagit : “Daca era sa fie vorba de detalii nu mai eram de mult impreuna!” Pentru prima oara de la inceputul acestei competitii, tatal lui Nicolae si sotul doamnei Maria a venit in vizita la ei.

Doamna Maria, coplesita de emotii la vederea sotului dupa sase luni. Laurica s-a razgandit in vederea plecarii din competitie. Tatal ei a intrat in convorbire telefonica pentru a o incuraja. Bunica lui Nicolae si soacra doamnei Maria a venit in emisiune pentru a-i incuraja si a le spune celor doi ca este de acord cu relatia dintre Nicolae si Laurica si isi doreste sa ii vada casatoriti. O noua provocare pentru cocurenti: fetele trebuie sa aleaga trei baieti care le vor vizita in aceasta seara.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *