Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 4 noiembrie 2014

emisiunea mpfm din 4 noiembrie 2014Din batrani se spune ca dragostea nu are niciodata o cale neteda, iar povestile zbuciumate de iubire dintre concurenti dovedesc din plin acest lucru. Vor reusii cei ce se iubesc sa depaseasca obstacolele ce stau in calea fericirii lor? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 noiembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Dupa ce ieri Lucian si Elena au avut cateva probleme in cuplu, acestia au depasit momentul si sunt dinou in relatii bune. Al doilea cuplu invitat in platou in emisiunea de azi de la mpfm a fost Valentina si Daniel. Cei doi au avut si ei momente grele in ultimul timp. Dupa ce mama Valentinei a fost invitata in competie si i-a dat sfaturi fiicei sale, aceasa a avut o discutie seriosa cu Daniel. Valenina a fost curioasa de ce vrea iubitul ei ca ea sa fie prima care paraseste competitia Mireasa pentru fiul. Daca ea ar pleca lui nu i-ar fi la fel de greu? Cei doi sarbatoresc o luna de cand au format un cuplu, o luna in care mai mult s-au certat decat au fost impreuna.

Elena si Valentina au avut un mic conflict, Elena acuzand-o pe Valentina ca nu si-a dat interesul la organizarea scenetei de Halloween. Acesta mica neintelegere l-a deranjat si pe Daniel, fiind iubita lui a fost indispusa o perioada buna de timp.
In urma mesajului si a buchetului de flori primit de la mama lui Danut, Carmen s-a confesat lui Roxana ca il place pe Danut dar simte ca nu se potrivesc. Roxana a sfatuit-o sa urmeze chemarea inimii si nu v-a avea nimic de pierdut.
Cei doi se plac dar spun ca nu se potrivesc! Oare ce ii impiedica pe Carmen si Danut sa formeze un cuplu?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

sursa: a1 ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *