Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 5 ianuarie 2015

emisiunea mpfm din 5 ianuarie 2015Fiti alaturi de noi, astazi, de la ora 11:20, pentru a descoperi noi peripetii din povestile de dragoste ale concurentilor. Dupa despartire, Carmen nu mai sta langa Danut. Concurentul se simte ignorat si ranit de concurenta. Danut considera ca fetele au influentat-o pe Carmen sa se desparta de el. Fetele au petrecut doua zile la hotel, dupa ce casa lor a fost inundata. Cristiana si Marian s-au certat chiar in Noaptea de Revelion.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 ianuarie 2014 ora 11:20 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Marian a afirmat ca este dezamagit de relatia cu Cristiana, pentru ca se cearta mai mereu. Marian, despre relatia cu Cristiana: „Trei zile ne intelegem bine, dar dupa aceea trebuie sa se intample ceva!” Cristiana: „Eu gresesc mereu in relatia cu Marian!”

Daca la Finala de sambata Elena ii lua partea lui Carmen, in emisiunea de astazi concurenta a spus ca-l intelege pe Danut si suferinta prin care acesta trece. Mama lui Danut a intervenit telefonic pentru a-si spune parerea referitor la despartirea dintre fiul ei si Carmen. Doamna Dorina s-a aratat dezamagita de comportamentul lui Carmen fata de Danut si l-a incurajat pe concurent sa fie puternic si sa se indeparteze de Carmen pentru a nu suferi mai mult.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *