Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 5 iunie 2015

emisiunea mpfm 4 din 5 iunie 2015Astazi de la ora 12:00 si 14:00 se vor discuta subiecte interesante! De ce s-a infuriat Catălina si ce se intampla in relatia ei cu Nicolae? Ce au discutat Angela si Maria si care au fost reactiile dupa venirea Roxanei! Catalina a fost acuzata ca ar fi prea temperamentala. Concurenta, ca si celelalte foste iubite ale lui Nicolae din concurs, a fost deranjata ca acesta nu-i este alaturi. Catalina s-a aratat dezamagita de modul in care o trateaza Nicolae! Concurenta sustine ca iubitul nu ii ia partea in disputele cu ceilalti concurenti!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 iunie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Catalina a fost acuzata de mama, soacra si iubit ca are o atitudine deplasata!

Cristi considera ca reprosurile pe care Catalina le-a primit de la mama ei sunt aceleasi pe care i le-au spus si ceilalti concurenti.

Danut s-a mutat langa Carmen pe cealalta canapea.

La scurt timp dupa ce mama Catalinei a facut mai multe afirmatii la adresa Andradei, spunand despre aceasta ca este falsa, concurenta a rabufnit. Cu ochii în lacrimi, ea a marturisit ca este o copila, dar stie ce vrea de la viata. Mai mult, ea a sfatuit-o pe mama Catalinei sa se ferească de ea.

Razboiul ironiilor dintre Andrada si Radu continua. Daca la inceput s-au placut mult, acum Radu si Andrada au ajuns sa-si arunce cuvinte grele. Pentru ca se apropie Finala Saptamanii, cei doi au de gand sa se nominalizeze reciproc, iar acest lucru a starnit o discutie acida.

A format un cuplu cu Andrada, iar acum si-a indreptat atentia catre Simona, insa Radu nu stie ce simte si ce vrea. Totusi, este de parere ca Andrada nu mai are ce sa caute in aceasta competitie, asa ca o va nominaliza pana cand va pleca acasa.

A mai ramas putin timp pana in Marea Finala, iar lupta devine tot mai apriga. Concurentii nu vor sa plece si tes strategii care mai de care mai inedite.

Andrada si Cristi cred ca vor fi tintele nominalizarilor concurentilor, deoarece nu au cuplu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *