Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 5 martie 2015

emisiunea mpfm 4 din 5 martie 2015A cincea zi de primavara a sosit, iar soarele straluceste din ce in ce mai puternic. Dar nori de furtuna se aduna asupra concurentilor, iar replicile lor vor provoca adevarate descarcari electrice! Zbuciumul competitiei provoaca tensiuni intre Cristiana si Marian, relatiile dintre Carmen si Danut devin mai incordate, iar Nicolae si Laurica se afla in pragul despartirii! Dar nu ne oprim aici! Un concurent se va confrunta cu reprosurile familiei, iar consecintele acestor critici sunt imposibil de anticipat! Cum vor depasi concurentii obstacolele cu care se confrunta? Aflaţi astazi, de la ora 12:00! Ziua continua cu noi dezvaluiri cu si despre noii concurenti! Veti descoperi pe cine place o noua concurenta, iar elemente nestiute pana acum ale relatiei dintre Petru, Ana si Gabi vor iesi la iveala! Va sosi un oaspete surpriza, ce va face lumina asupra unor controverse ce pe multi i-au pus pe jar! Dezvaluirile continua, pentru ca baietii cei noi au s-au intalnit cu fetele din concurs! Se infiripa noi povesti de dragoste? Descoperiti raspunsul la aceasta intrebare, dar si o multime de alte afirmatii ce va vor pune pe jar, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Prezentatoare emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, Andreea Mantea, recunoaște că are probleme cu somnul. Viitoarea mămică a mărturisit că se trezește din două în două ore!

Cristiana și Marian au avut parte de momente tensionate. Totul a pornit de la mâncare!

Marian a aruncat cu scaunul, Cristiana a izbucnit în lacrimi! Carmen vrea cu orice preț să conducă în relația ei cu Dănuț! Deși i-a arătat că nu acceptă să fie criticată, Dănuț nu se poate abține. Ambii vor să conducă în relația lor! Carmen și Andrada și-au luat inima în dinți și au cântat un cunoscut slagar, live, chiar în platoul emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”.

Criticile venite din partea familiei au dezamăgit-o până la lacrimi pe Roxana . De asemenea, ea este dezamăgită și pentru că Andrei nu a făcut eforturi ca să o cucerească. A insistat în nenumărate rânduri ca Ana să-i acorde o nouă şansă, însă ea a spus vehement că nu este interesată de el, iar acum Petru a primit sfaturi din partea prietenului său. Acesta i-a sugerat să o uite pe concurentă şi să se reorienteze către o altă fată, deoarece Ana nu este potrivită pentru el, pentru că e prea tânără. Ana se afla intre ciocan si nicovala: atractia pentru Gabi, dar si gandurile celor de afara o pun pe ganduri. Concurenta a fost sfatuita atat de prietena ei, cat si de bunica sa arunce bratara de la Gabi, pe motiv ca ar fi fermecata.

Vrajitoarea Vanessa a fost invitata in emisiunea de astazi, pentru a dezlega misterul bratarii fermecate.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *