Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 5 noiembrie 2014

emisiunea mpfm din 5 noiembrie 2014Baietii singuri nu se dau batuti ! Fie ca nu si-au gasit pereche sau ca relatiile lor nu au mers, burlacii din Casa „Mireasa pentru fiul meu” isi cauta neobositi jumatatea ! Descoperiti pe cine au pus ei ochii si daca alesele lor le impartasesc sentimentele, astazi, de la ora 12:00. Daca ieri Elena, Ionela si Simona si-au demonstrat talentul in artele culinare, astazi este randul echipei formata din Elly, Cristiana, Roxana si Raluca cat de pricepute sunt in bucatarie. Descoperiti cat de bine stiu sa gateasca cele patru fete, dar si multe alte subiecte ce va vor pune pe jar, astazi, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 noiembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. La intrebarea de ieri: „Care credeti ca sunt baietii in care nu au incredere Simona si Roxana?”, telespectatorii au raspuns astfel: 46,9% – Danut, 14,8% – Marian, 13,3% – Catalin, 10,2% – Cristian. In noapte de vineri, cand echipa Mireselor Intunecate a iesit la activitate in Centrul Vechi, Nicolae le-a spus baietilor ramasi in casa ca simte ca se va forma un nou cuplu in competitie. Unii au interpretat ca ar fi fost vorba de un cuplu Danut-Simona sau Danut-Carmen, insa Marian a recunoscut ca era vorba de el si Cristiana.

Dupa iesirea din Centrul vechi de vineri, Danut a incercat sa-i transmita codificat lui Carmen anumite informatii care i-au fost transmise din afara competitiei. El a spus ca a fost sfatuit sa aibe mai multa grija la Marian si la Simona si sa aibe incredere in Carmen si Roxana. Danut a incercat sa faca o gluma mai „nesarata” cu Carmen, lucru care a deranjat-o foarte mult pe concurenta. Cu toate acestea Danut a recunoscut in direct ca ea este singura fata pe care o place, din cele prezente in competitie si orice gest al ei conteaza foarte mult pentru el. Astazi, alte concurente gatesc. Acestea sunt: Elly, Roxana, Raluca si Cristiana. Veste socanta din partea cuplul Cristian-Elly. Cei doi s-au despartit si au marturisit ca nu au sentimente unul pentru celalalt. Cristian: „Aseara, eu si Elly am cazut de acord sa punem capat relatiei noastre!” Elly: „Ne-am placut, dar nu au existat sentimente!” Cristian: „Nu simtim nimic si nu are rost sa o tinem asa!” Cristiana: „Elly are sentimente pentru Cristian, dar orgoliul o impiedica sa le recunoasca! Marian a spus ca „lucreaza” la o posibila relatie cu Cristiana. Catalin a fost acuzat de Danut si Teodor ca nu a tinut cont de prieteni cand i-a ales pe cei ce il vor insoti la karting. Danut a spus ca de acum inainte nu va mai pune pret pe prietenii, ci doar pe competitie, iar de acum incolo va face doar ceea ce va simti.

Danut: „Pentru mine, decizia lui Catalin a fost un dus rece! Mi-am dat seama ca sunt singur aici!” Doamna Ecaterina i-a dat dreptate lui Danut, cand fiul ei, Catalin nu l-a ales pentru activitatea de iesire la karting. Nicolae este de parere ca Danut se oftica pentru alegerile facute de Catalin si ca exagereaza. Daniel si Valentina au sarbatorit ieri o luna de relatie. Baietii l-au tachinat pe Daniel cu apelativul „moaca”, cel cu care iubita lui Valentina il alinta. La intrebarea: „Cu ce fata credeti ca se potriveste Danut in vederea formarii unui cuplu?”

Locul I: 38,9% au spus Simona.

Locul al II-lea: 32% au spus Carmen.

Locul al III-lea: Roxana.

Danut a spus ca nu il influenteaza deloc raspunsurile celor de acasa si ca tot ce conteaza este doar ceea ce el va face in continuare.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

sursa: a1 ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *