Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 6 februarie 2015

emisiunea mpfm din 6 februarie 2015O prietenie ce parea ca va dura pentru totdeauna a devenit doar o amintire, insa si alte evenimente au tulburat linistea concurentilor! Venirea celor patru candidate a starnit furtuna intre indragostiti! Sunt relatiile lor suficient de solide incat sa reziste tornadei intrarii noilor concurenti? In inima cui a inmugurit dragostea si cine este cuprins de disperare? Aflati mai multe astazi, de la ora 12:00

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 februarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Prietenia dintre Carmen, Simona si Roxana sta sub semnul incertitudinii.

Carmen: “Simona si Roxana s-au racit de mine de ceva vreme, dar ele nu vor sa recunoasca!”

Simona si Roxana s-au declarat surprinse de afirmatiile lui Carmen de ruptura survenita intre ele. La fel si doamna Maria s-a aratat indignata de afirmatiile lui Carmen, spunand ca nu este adevarat, pentru ca cele doua fete chiar i-au fost alaturi.

Simona: “Carmen de cate ori ai fost singura si nu ti-am fost alaturi?” Carmen: “De foarte multe ori!”
Simona si Nicolae au revenit la sentimente mai bune, si chiar parea ca se intrevede o impacare intre acestia. In inima vechilor concurente a incoltit gelozia in urma venirii noilor fete.

Clopotica a fost chiar motiv de cearta intre Cristiana si Marian.

Dupa intalnirea cu Clopotica, Cristian si Elly au fost certati.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *