Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 6 mai 2015

emisiunea mpfm 4 din 6 mai 2015Un nou conflict intre doi concurenti a aruncat casa in aer, dar nici disputele intre indragostiti nu se lasa mai prejos! Fiti pe Antena 1 astazi de la ora 12:00 si 14:00! In timp ce unii concurenti au castigat o iesire la mare de 1 mai, restul concurentilor au petrecut acasa. Cateva pahare cu alcool l-au facut pe Marian sa o critice aprig pe Ionela pentru comportamentul ei fata de Teodor. Marian a spus ca nu crede in cuplul Teodor-Ionela.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 mai 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Beat fiind, Marian a jignit-o pe Ionela: ”Nu esti finuta, esti de la sapa!”

Ionela s-a simtit jignita de cuvintele lui Marian.

Intervenția matusii Roxanei l-a dezgustat pe Andrei, care nu si-a putut stapani comentariile si a luat atitudine. Andrei a criticat-o dur pe matusa Roxanei: ”Mi-e sila!” Prin intermediul unui mesaj audio, matusa Roxanei si-a atacat dur nepoata pentru comportamentul din competitie si pentru faptul ca nu-si mai doreste sa lupte si vrea sa vina acasa. Matusa Roxanei: ”Sunt revoltata pe nepoata mea. Sa vina acasa cu trenul”

Petru si Ana au avut parte de o intalnire emotionanta. Anei i s-a propus sa reintre in competitie, si desi ea isi dorea sa fie alaturi de iubitul ei, Petru i-a spus ca cel mai bine ar fi sa il astepte afara. Inainte de spune ce decizie au luat, acestia s-au reintalnit si au vorbit despre ceea ce isi doresc.

A vrut sa reintre in casa pentru a fi alaturi de iubitul ei, insa Petru s-a opus vehement, fapt ce a dezamagit-o enorm pe Ana. Aceasta i-a reprosat iubitului ei ca nu are incredere in ea, insa nu s-a lasat doborata si i-a spus acestuia ca daca el nu vrea ca ea sa intre in competitie, nu va intra.

Momente inedite au trait unii dintre concurenti, caci dupa ce au castigat concursul de 1 Mai s-au bucurat de o cina romantica fara camere de luat vederi si fara lavaliere. Fericitii castigatori au fost: Cristian, Elly, Roxana si Petru.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *