Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 6 martie 2015

emisiunea mpfm 4 din 6 martie 2015In ciuda vremii neplacute de afara, concurentii va vor pune pe jar cu subiecte incendiare. In ce fel s-au schimbat regulile competitiei si de ce trucuri se folosesc baietii pentru a ocoli noile prevederi? Unul dintre baieti isi etaleaza sarmul ce l-a facut celebru, iar relatiile dintre soacra si nora devin din ce in ce mai incordate! Ce s-a intamplat? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Noua regulă din concursul ”Mireasă pentru fiul” naște nemulțumiri. Băieții nu vor mai petrece la fel de mult, ca până acum, alături de partenerele lor. Aceasta regulă îi face pe concurenți mai ingenioși. Carmen și Dănuț și-au dat întâlnire din oră în oră la gard!

În relația dintre Lăurica și Nicolae s-a instalat gelozia, imediat dupa ce concurenta a spus ca vrea sa plece acasa. Comportamentul lui Radu stârnește controverse în casa ”Mireasă pentru fiul meu”. Andrei si Petru au intrat in competitie plini de speranta, dar fetele pe care au pus ochii i-au dezamagit.

Petru a luat in calcul orice varianta care ar putea sa justifice comportamentul Anei. Petru a fost confuz din cauza apropieriii dintre Gabi si Ana!

Considera Petru de neiertat gestul Anei de a accepta atentiile lui Gabi?

Comportamentul lui Petru a deranjat-o pe Ana. Atat Petru, cat si alti concurenti au observat o Ana mult mai inraita.

Vor ajunge Ana si Petru la un numitor comun pe viitor?

Gabi a fost in vizita la fete. Vor forma Ana si Gabi un cuplu in ciuda obstacolelor dintre ei?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *