Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 6 noiembrie 2014

emisiunea mpfm din 6 noiembrie 2014Sunt indragostiti sau doar se plac? Este o atractie de moment sau sentimentele lor sunt mult mai profunde? Aflati raspunsurile la aceste intrebari astazi, de la ora 12:00. Confruntarile culinare continua si astazi, cu o noua echipa si un nou juriu? Cine va castiga concursul? Dar nici cei concurenti nu vor fi uitati ! Vin subiecte incitante, intrebari incomode si concluzii ce va vor pune pe jar, astazi, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 noiembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Echipa care a mers la cumparaturi si care va gati astazi este formata din: Carmen, Madalina si Valentina. Danut este de parere ca unii membrii ai juriului au fost subiectivi. El a spus ca va juriza obiectiv astazi, chiar daca in echipa este si Carmen. Danut, Teodor, Cristian si doamna Ecaterina sunt membrii juriului de astazi. Intre jurati si concurenti au aparut dispute aprinse despre subiectivitatea sau obiectivitatea lor. Catalin si Danut au contestat notele primite de echipele care au gatit pana acum. Catalin le-a criticat pe fete pentru prestatia lor culinara. Cristiana si Marian s-au tot tachinat, dar in ciuda faptului ca lumea ii vrea impreuna, intre ei nu s-a intamplat nimic mai multe decat o simpla amicitie.

Ultima echipa care gateste este formata din Carmen, Madalina si Valentina. Marian: „Eu si Cristiana ne-am apropiat mai mult in ultima vreme, am ajuns la concluzia ca varsta nu conteaza!” Intre Ionela si Roxana au fost cateva divergente legate de intocmirea listei de cumparaturi. La intrebarea: „Credeti ca pana in acest moment, competitia culinara a fost jurizata corect?”, 85% au raspuns NU.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

sursa: a1 ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *