Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 6 octombrie 2014

emisiunea mpfm din 6 octombrie 2014Descoperiti ce au avut de spus Stefan si Viorica dupa eliminarea din competitie, dar si alte subiecte incitante, astazi, de la ora 12:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 octombrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay. ro. Sambata, Stefan si doamna Viorica au fost eliminati din competitie la dorinta publicului. Inainte de a pleca, Stefan a acordat un interviu cu privire la ultimele lui impresii despre concurenti si competitie. El a spus ca doamna Nagie a dorit sa-l elimine, considerandu-l un concurent puternic. Stefan l-a sfatuit pe Danut sa aiba grija la Cristian, Marian si Lucian, pe care i-a catalogat ca fiind smecheri si pusi pe glume proaste.

Despre Roxana, concurentul a avut regretul ca nu a mers relatia cu ea. Inainte cu cateva zile de eliminari, baietii au vorbit despre nominalizari. Flavius si Raluca isi doresc sa plece din competitie. De asemenea, Madalina a spus ca si ea isi doreste sa spuna adio acestui concurs. Danut a vorbit cu baietii despre „tiparul lui de fata”. El a spus ca i-ar fi placut Carmen daca ar fi bruneta. Concurentul a spus ca este o fata super ok, dar ca nu il atrage destul de mult fizic.

Danut despre Carmen: „Daca era ceva, era de mult!” Carmen a asteptat un raspuns din partea lui Danut, dar acum ea a luat o decizie. Carmen despre Danut: „O sa ii ascult sfatul din Gala. Nu imi mai doresc sa il cunosc pe Danut!” Danut despre cele spuse de Carmen: “E decizia ei, o respect!” Elly si Cristian au fost foarte orgoliosi si nu prea interesati in a se cunoaste prea mult. Cu toate acestea dupa Gala de sambata, la sfatul mamei lui Elly, acestia au format un cuplu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *