Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 7 aprilie 2015

emisiunea mpfm 4 din 7 aprilie 2015S-a folosit Laurica de Ana pentru a se apropia de Petru? Discutii aprinse au avut loc si in pauzele de publicitate de la gala saptamanii trecute. Astazi, de la ora 12:00 si 14:00 vom descoperi cat de departe s-a ajuns dar si ce dovezi graitoare au sosit la redactia emisiunii.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 aprilie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Gabi și Bianca și-au adus acuzații reciproc! Lăurica este contrariată în urma dezvăluirilor pe care le-a făcut Gabi, despre cuvintele cu care Bianca a caracterizat-o pe Laurica.

Concurenta s-a simtit jignita si discriminata de prietena Anei.

Alexandra e convinsă că Lăurica îi este antipatică Biancăi chiar de când aceasta a venit în vizită!

Simona vrea să afle ce sfaturi a primit Ana din partea Biancăi!

Dupa ce a reintrat in casa, in urma saririi gardului, Laurica, Alexandra si Lavinia au evitat-o pe Ana. Lavinia se simte marginalizata de restul concurentilor. In ultima perioada aceasta s-a apropiat de Laurica, careia ii da dreptate in privinta lui Nicolae.

Concurentul este de parere totusi ca Laurica a pus capat relatiei lor sub influenta celorlalte fete.

A fost Lavinia influentata de mama Lauricai pentru a se intoarce impotriva lui Nicolae si a doamnei Maria?

La revenirea Anei in casa, Lavinia si Laurica au tratat-o cu indiferenta. Este Lavinia ostila fata de Ana?

Atitudinea Anei, dupa revenirea in competitie, stârnește controverse în rândul fetelor! Glumele Anei nu au fost pe placul celorlalte concurente!

Ana a primit o scrisoare de la un admirator din Londra, care i-a spus ca s-a indragostit de ea si o roaga sa ramana in competitie. Concurenta a spus ca nu-si mai doreste sa cunoasca pe nimeni pentru un timp si vrea sa plece sambata acasa la ea.

Simona si Laurica au participat ieri in Campania “Cioc, Cioc” initiata de Antena 1. Ele au mers cu un cos cu bunatati acasa la doamna Elena, mama lui Razvan, din sezonul al II-lea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *