Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 7 ianuarie 2015

emisiunea mpfm din 7 ianuarie 2015Urmariti emisiunea de astazi, 7 ianuarie 2015, pentru a afla ce s-a intamplat cu cele doua fete criticate atat de mame cat si de baieti in emisiunea de ieri. Roxana si Simona s-au simtit doborate de acuzele care le-au fost aduse in ultima perioada. Roxana: „M-a durut cand doamna Ecaterina i-a spus lui Catalin sa continue sa ne atace pentru ca asa meritam!” Catalin nu a crezut in lacrimile Roxanei si Simonei. Madalina nu a fost de acord cu acuzele pe care Catalin si Danut le-au facut Roxanei si Simonei. Catalin, pornit impotriva Roxanei: „Pentru tot ce ai facut, nu te voi lasa in pace!” Catalin si Madalina au implinit o luna de relatie.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 ianuarie 2015 ora 11:20 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Alice, matusa Roxanei, a dorit sa intervina telefonic pentru a-si spune parerea despre conflictul in care nepoata ei a fost implicata in ultimele zile. Matusa concurentei este de parere ca Roxana a fost acuzata pe nedrept. Alice: „Doamna Ecaterina trebuia sa aplaneze situatia cand a vazut ca fiul ei a jignit-o pe nepoata mea!” Intrebarea zilei: „Are Catalin motive intemeiate sa le critice pe Roxana si pe Simona?”

Danut a fost coplesit de regrete, dupa despartirea de Carmen: „Imi pare rau. Am fost un fraier!” Despartirea de Carmen a lasat urme adanci in sufletul lui Danut. Nicolae si Catalin au fost convinsi ca Simona l-a placut pe Danut si Lucian. Danut a fost dezamagit de modul in care a fost tratat de Carmen in timp ce formau un cuplu. Elly si Cristian au fost surprinsi in ipostaze fierbinti. In timp ce mai multi baieti, printre care Catalin, Marian si Teodor i-au tinut apararea lui Danut si au inteles suferinta acestuia, Cristian l-a acuzat pe concurent ca ar fi fost in stare sa dea in Carmen, motivand faptul ca la un banal joc de carti Danut a aruncat cu cartile pe jos. La intrebarea zilei: „Are Catalin motive intemeiate sa le critice pe Roxana si pe Simona?” peste 80% dintre votanti au raspuns NU.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *