Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 7 noiembrie 2014

emisiunea mpfm din 7 noiembrie 2014Incepand cu ora 12-00 vom afla ce discutii a avut Cristian despre planurile sale de casatorie cu Elly, inainte de a se desparti de aceasta? Ce indemnuri au primit concurentii atunci cand au mers in Centrul Vechi?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 noiembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Cristian a spus ca nu este pregatit sa faca pasul cel mare alaturi de Elly: „Nu sunt pregătit să fac pasul cel mare aici! E nevoie de timp!” Desi planuiau sa se distreze atunci cand au iesit in club, fetele si baietii din Echipa Mireselor Intunecate s-au intors suparati, din cauza sustinatorilor. Multi dintre ei au fost aspru criticati, din cauza atitudinii lor, motiv pentru care s-au intors pusi pe ganduri. Catalin a recunoscut ca fata pe care a placut-o inca de la inceput, a fost Raluca si acum regreta ca nu a incercat sa o cucereasca.

Gospodinele au fost aspru criticate de baieti, mai ales de Catalin, care este bucatar de meserie. Concursul de gatit a fost motiv de cearta intre concurentii, deoarece acestia au acuzat faptul ca nu toti juratii au fost obiectivi asa cum ar fi trebuit. Discutiile codificate ale fetelor, folosind marci de masini, au starnit curiozitati in randul baietilor. Gospodinele din prima echipa au iesit castigatoare cu 16 puncte. Concurentele din aceasta echipa au fost: Elena, Ionela si Simona. Acestea au castigat o cina romantica la un restaurant de lux.

Fiecare fata a fost nevoita sa aleaga un partener cu care sa iasa la cina. Alegerile lor au fost urmatoarele: Elena l-a ales pe Lucian, Ionela l-a ales pe Teodor, iar Simona l-a ales pe Danut.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

sursa: a1 ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *