Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 7 octombrie 2014

emisiunea mpfm din 7 octombrie 2014Descoperiti in ce masura afecteaza formarea cuplurilor teama unora dintre concurenti de a nu fi raniti in dragoste, dar si alte dezvaluiri incendiare, astazi, de la ora 12:00 si 14:00. Desi in Gala de sambata, Elly a afirmat: „Cristian nu e ceea ce caut si nici eu nu sunt ceea ce vrea el!”, cei doi au format un cuplu, la scurt timp dupa terminarea emisiunii. Imediat dupa terminarea Galei, mama lui Elly a venit la gard pentru a o sfatuit pe concurenta sa formeze un cuplu, dar si sa stea departe de Madalina, despre care a spus ca nu este ceea ce pare. Cand e vorba de distractie, concurentele sunt unite. Ele au jucat impreuna „jocurile copilariei”.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 octombrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay. ro. Sambata seara, Elly a primit un bilet de la mama ei peste gard. Elly a fost sfatuita de Elena sa distruga biletul cu pricina. Simona este de parere ca Elly daca ar fi fost singura nu ar fi aruncat biletul si nu ar fi sfidat staff-ul, asa cum a sfatuit-o Elena. Elena este de parere ca daca ea si prietenele ei nu rugau publicul sa o salveze pe Ionela, aceasta pleca in Gala de sambata. Duminica, fetele si mamele au fost nevoite sa aleaga 5 baieti care sa vina in Casa lor. La tragerea la sorti au iesit urmatorii baieti: Danut, Catalin, Cristian, Flavius si Lucian. Cum Carmen a spus ca nu vrea sa vina Danut, urmatoarea tragere la sorti a fost Daniel, dar nu toate fetele au fost de acord. Elena despre Danut: „Nu-l doreste nimeni aici!” Catalin si Cristiana nu-si doresc sa se mai cunoasca. Catalin: „Eu si Cristiana nu suntem potriviti unul pentru altul!” Intre Elena si Simona au fost mici schimburi dure de replici. Ionela: „Pana acum unii concurenti au jucat teatru, dar acum au inceput sa isi dea drumul la gura!” Daniel si Valentina au anuntat ca de sambata, pe 4 octombrie, formeaza un cuplu. Danut a venit in emisiunea de la ora 14.00 si s-a asezat tot langa Carmen. Danut despre Carmen: „De ieri am trecut intr-o alta etapa a relatiei..ne-am pupat..”

Carmen a spus: „Da, pe obraz” Simona a plans pe pauza de publicitate din cauza Elenei, care s-a luat de ea ca ar juca teatru. Simona a spus ca nu regreta nominalizarea Elenei in Gala de sambata. Flavius a fost suparat de o discutie purtata de Nicolae si Danut la miez de noapte. Danut si Nicolae au fost acuzati de Flavius ca au incercat sa dezbine cupluri. Flavius crede ca Danut este inca atras de Raluca, dar Danut a spus ca ea nu este singura femeie de pe pamant. Flavius: „Nicolae l-a invatat pe Danut cum sa o cucereasca pe Raluca!” Nicolae: „Stefan nu o placea pe Roxana, a facut doar un cuplu de complezenta cu ea. El avea o alta fata afara, pe care o cheama tot Roxana!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *