Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 8 aprilie 2015

emisiunea mpfm 4 din 7 aprilie 2015Doriti ca Ana si/sau Petru sa reintre in casa si sa redevina concurenti cu drepturi depline? In ultima perioada, intre Ana si Petru au avut numeroase discutii. Isi mai doreste concurenta o relatie cu Petru, dar orgoliul o impiedica sa recunoasca? Aflati astazi, de la ora 12-00 si 14-00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 aprilie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Marian si Cristiana implinesc astazi 5 luni de relatie si 2 luni de logodna. LA MULTI ANI!

Psihologul Ioana Tanase a stat de vorba cu Ana si Petru, dupa gestul lor extrem de a sari gardul.

Petru nu crede in veridicitatea scrisorii primite de Ana de la pretendentul misterios.

Marian a dus ieri un cosulet cu bunatati cu ocazia Campaniei “Cioc, cioc”.

Apropierea dintre Lavinia și Lăurica a creat discuții aprinse. Concurenții au reacționat dur la adresa Laviniei în urma atitudinii ei. Lavinia a fost criticată dur din cauza sfaturilor date Lăuricăi. Radu a fost prins la mijloc intre iubita si cel mai bun prieten.

Desi pana sa vina in vizita mama lui Radu, Andrada si Petru erau prieteni, dar acum cei doi nu se mai inteleg. Andrada consideră că Radu își petrecea prea mult timp în compania lui Petru.

Dezaproba Andrada prietenia lui Radu cu Petru?

Andrada a pus aseara punct relatiei cu Radu.

Mama lui a intrat in legatura telefonica pentru a o ruga pe Andrada sa-i mai acorde o sansa fiului ei.

Vorbele lui Nicolae au deranjat-o pe Lavinia. Copleșită de tensiunile din ultima perioadă, ea a fost încurajată de Lăurica să-și recapete liniștea.

Parintele Marius, fratele lui Nicolae a dorit sa transmita telefonic un mesaj pentru concurent si mama lor. El i-a incurajat sa fie puternici, le-a cerut scuze tuturor din casa pentru jignirile aduse de doamna Maria si le-a urat un mesaj de bine cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

Cu doua luni inainte de casatorie, Lavinia a fost parasita de logodnic.

Concurentii au votat in privinta Anei si a lui Petru.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *