Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 8 decembrie 2014

emisiunea mpfm din 8 decembrie 2014Tensiunile dintre concurenti ating cote alarmante, dar dragostea pluteste in aer. Cine si-a deschis inima si a recunoscut sentimentele pe care le poarta? Aflati astazi, de la ora 12:00. Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, dar linistea si pacea nu isi mai gasesc locul intre concurenti! Descoperiti care au fost scanteile ce au aprins cele mai noi dispute, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 decembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Marian si Cristiana au implinit astazi o luna de relatie. In acest weekend s-a format o noua relatie, in timp ce alta veche s-a destramat. Fetele din Grupul Vesel au fost puse pe sotii, fara sa poarte lavaliera. Restul fetelor au fost exasperate de mesajele primite de la staff pentru cele din Grupul Vesel. Cristiana si Elena au refuzat sa mai citeasca mesajele adresate Roxanei. Intre Elly si Cristian a aparut o mica cearta, iar cei doi nu se mai tin de mana.

Catalin a marturisit ca o place pe Madalina, dar era convins ca ea nu a fost atrasa de el. Concurenta a considerat ca nu este potrivit cu Simona, din cauza diferentei de varsta. Elena l-a indemnat pe Catalin sa incerce sa o cucereasca pe Madalina. Catalin a vrut sa afle daca doamna Ecaterina ar fi fost de acord cu Madalina. Catalin si Madalina se tin de mana si au declarat ca formeaza un cuplu. Se va transforma amicitia lor intr-o poveste de iubire? Catalin: „M-am indragostit de o fata blonda!” Catalin: „De trei saptamani o vedeam cu alti ochi pe Madalina!”

Catalin si Madalina, cel mai bun exemplu ca de la prietenie la iubire este doar un pas. Baietii si fetele au dezbatut legat de cuplul Carmen-Danut. Relatia dintre Danut si Carmen a debutat tumultos. Danut a coplesit-o pe Carmen cu saruturile lui. Danut catre Carmen: „Ti-a trebuit Danut, suporti!” Dupa indelungate tatonari si numeroase declaratii contradictorii, Carmen si Danut au format un cuplu. Danut a marturisit ca ceea ce i-a spus Florinei nu a fost spus din suflet si nici el nu credea ceea ce spune.

Elly a primit mesaje contradictorii: Se opune mama ei relatiei cu Cristian? Carmen a fost deranjata de afirmatiile lui Danut. Concurentul a spus ca regreta cele spuse si ca in ultima perioada a realizat cat de valoroasa este Carmen. Desi pregatirile de 1 Decembrie au trecut, ostilitatile intre concurenti au continuat. Saptamana trecuta, Elena a intrat in polemici cu Bianca, sustinatoarea cuplului Elly-Cristian. Catalin si-ar fi dorit ca sustinatoare sa intre in competitie. Bianca, sustinatoare: „Elena si-a batut joc de Lucian, trebuia sa ii spuna de la inceput ca nu il iubeste!”

Bianca, sustinatoare: „Chiar daca stiu lucruri compromitatoare despre Elena, nu vreau sa vorbesc despre viata ei personala!”, „Elena s-a comportat cu Lucian asa cum a facut-o cu un fost iubit!” Implicarea sustinatorilor in conflictele lor le-a iritat pe Elena si Cristiana. In Casa fetelor si a mamelor au aparut divergente despre gospodarire. Sunt fetele comode sau asteptarile mamelor sunt prea mari?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *