Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 8 ianuarie 2015

emisiunea mpfm din 8 ianuarie 2015Descoperiti ce dezvaluiri incendiare si declaratii controversate au mai facut concurentii, dar si cum se desfasoara povettile de dragoste din concurs, astazi, de la ora 11:20 si 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 ianuarie 2015 ora 11:20 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Carmen, Simona si Roxana au purtat discutii codificate despre restul concurentilor. Deranjata de afirmatiile fetelor, Elena a plecat din emisiune. Danut: „Prin afirmatiile ei, Simona nu a facut altceva decat sa ma faca sa scad in ochii lui Carmen!” Actiunile Roxanei si ale Simonei au fost criticate dur de baietii din competitie.

Deranjata de criticile aduse fiicei sale, mama Simonei a intervenit telefonic pentru a o incuraja pe concurenta. Afland ca fosta lui iubita nu s-a interesat de el, Danut s-a enervat si a vorbit urat despre ea.Mamele au acuzat fetele ca nu fac curatenie si i-au spus Cristianei ca se lasa influentata de restul fetelor din competitie. Danut regreta comportamentul avut fata de Carmen. Chiar daca ii este greu sa accepe faptul ca relatia pe care a avut-o cu Carmen s-a terminat, Danut este dezamagit. Recent, el s-a aratat indignat de faptul ca fosta iubita este impotriva lui si nu face decat sa-l denigreze, spunand lucruri care nu sunt adevarate.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *