Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 8 iunie 2015

emisiunea mpfm 4 din 8 iunie 2015Incepem saptamana in forta cu subiecte proaspete! De la ora 12:00 si 14:00 vom afla noi strategii din partea concurentilor! Febra nominalizarilor i-a tensionat! Ce dispute au avut Angela si Maria? Rivalitatea dintre spartani si Sagetile albastre au inceput sa se accentueze. Simona s-a aliat cu Sagetile albastre pentru a face strategii impotriva Spartanilor. Carmen a fost acuzata ca i-ar fi aproape lui Danut, doar pentru cursa pentru masina si de teama eliminarilor.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 iunie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Cristi considera ca Spartanii ar fi trebuit sa o pastreze pe Simona in echipa.

Elly si Catalina au avut un schimb de replici dure, dupa ce Catalina si-a permis sa faca o gluma la adresa lui Elly. Deranjata de acest lucru, dar si de faptul ca in urma farsei si-a rupt unghia, Elly a reactionat acid, criticand atitudinea iubitei lui Nicolae.

Mama Catalinei si Andrada au avut un schimb dur de replici, iar acest lucru a starnit reactii care mai de care mai inedite in casa Mireasa pentru fiul meu. Doamna Angela a fost aspru criticata pentru atitudinea avuta, dar si pentru faptul ca si-a permis sa lanseze astfel de critici dupa doar cateva zile petrecute in casa.

Atitudinea vulcanica a Catalinei a starnit revolta mamei lui Nicolae, care n-a mai rezistat si a rabufnit: “Ce gura proasta are această fata!”, fapt ce a provocat hohote de ras printre concurenti. Totusi, doamna Maria a marturisit ca o place pe Catalina, insa ar trebui ca aceasta sa fie mai rezervata uneori.

Momente incendiare au avut loc in emisiune, cand o telespectatoare fidela a intrat in direct pentru a face mai multe dezvaluiri despre trecutul lui Radu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *