Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 8 octombrie 2014

emisiunea mpfm din 8 octombrie 2014Descoperiti in ce masura afecteaza formarea cuplurilor teama unora dintre concurenti de a nu fi raniti in dragoste, dar si alte dezvaluiri incendiare, astazi, de la ora 12:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 octombrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay. ro. Gelozia incepe sa faca victime in randul baietilor. Flavius este deranjat ca Danut si Nicolaeau discutat despre iubita lui si de ce au spus despre ea. Flavius sustine ca cei doi baieti amintiti mai devreme si-au inchis lavalierele pentru a face un plan in care sa il desparta de Raluca si ca Nicolae doreste ca Danut sa formeze un cuplu cu Raluca. Danut afirma ca pe el nu il intereseaza Raluca si ca singura fata de la Mireasa pentru fiul meu care il intereseaza in acest moment este Carmen.

Un alt subiect in emisiunea de azi este legat de Simona. Se pare ca relatia cu Nicolae se zdruncina. Din cauza afirmatiei doamnei Maria care a spus ca problema Simonei este ca are 7 frati. Acest lucru a deranjat-o foarte tare si a spus ca isi doreste sa paraseasca competitia mpfm. Ea este de parere ca Nicolea vorbeste una si face altceva si crede ca pe el il intereseaza o alta fata.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *