Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 9 februarie 2015

emisiunea mpfm din 9 februarie 2015Noi concurenti au debutat in cea mai mare aventura a vietii lor! Insa inainte de a afla cum s-au acomodat in competitie, mai avem multe de descoperit! Pe cine plac? Au pus ochii pe concurenti aflati in cuplu sau doar pe cei singuri? Se anunta despartiri de senzatie sau nimic nu poate ameninta stabilitatea cuplurilor din competitie? Descoperiti raspunsurile acestor intrebari, astazi, de la ora 12:00. De sambata, opt noi concurenti au pasit pragul Casei! Cu ce ganduri au intrat in competitie? Cum au fost intampinaai de veterani, cu ostilitate sau cu bratele deschise? Dar cea mai importanta intrebare este: pe cine au pus ochii cei opt noi concurenti? Se va lasa cu inimi frante si lacrimi amare? Nici noi nu stim, dar va invitam sa aflati raspunsul la aceste intrebari, astazi, de la ora 14:00, alaturi de Andreea Mantea!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 februarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Noii concurenti si-au povestit rand pe rand povestile de viata. Pokemon (Petru) a spus ca o place pe Roxana, dar ea il vrea pe Casanova (Radu).

Roxana: “Imi doresc un barbat mai agitat decat mine! Au fost naruite sperantele lui Petru?”

Casanova vrea totul: si sotie si premiul cel mare.

Doamna Andreea, mama lui Elly, a intrat in direct pentru a vorbi cu fiica ei si Cristian: “Fiica mea este criticata din cauza lui Cristian! El nu o respecta!”

Mama lui Elly: “Fiica mea trebuie sa se complaca in relatia cu Cristian!”Comportamentul lui Cristian m-a convins ca nu este barbatul potrivit pentru fiica mea!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *