Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 9 martie 2015

emisiunea mpfm 4 din 9 martie 2015Astazi am pregatit o multime de surprize! Veti descoperi imagini nevazute pana acum despre cum si-au dat baietii in petec in club! Veti afla cum au reactionat fetele cand au descoperit ce au faptuit iubitii lor alaturi de domnisoare straine! Ana, Petru si Gabi se vor afla din nou in prim plan: culise nestiute ale relatiei lor ies la iveala, astazi, de la ora 12:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Momente incendiare la Mireasă pentru fiul meu! Radu a dansat lasciv pentru Andrada, chiar în direct!

Cei cinci băieţi (Danut, Radu, Petru, Andrei, Teodor) care au petrecut pe cinste în club, au fost cu gândul tot la fetele de care sunt îndrăgostiţi! Băieţii au încercat să le pregătească pe fete pentru momentul în care vor vedea cum s-au distrat în club! Reactia fetelor la distractia baietilor din club, o puteti vedea aici. Cu iubitii lasati acasa, fetele s-au distrat pe cinste in club, de 8 martie.

Gabi a facut tot posibilul sa o cucereasca pe Ana.

Este imaturitatea emotionala a Anei de vina pentru situatia actuala dintre ea, Petru si Gabi? Se foloseste Gabi de punctele slabe ale Anei pentru a o cuceri?

Petru: “In acest moment, Ana nu este pregatita pentru casnicie!”

Fuge Ana de iubire sau scrisoarea mamei sale a pus-o pe ganduri?

Elly si Cristian s-au impacat. Vor trece ei peste toate obstacolele?

Tatal lui Elly este in continuare impotriva cuplului ei cu Cristian.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *