Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 9 octombrie 2014

emisiunea mpfm din 9 octombrie 2014Evenimentele de la Finala Saptamanii trecute au produs valuri uriase si dispute aprige intre concurenti, ce amenintau sa distruga idile ce inca sunt fragile. Aflati cine a avut cel mai mult de suferit astazi, de la ora 12:00 si 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 octombrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay. ro. In timpul finalei saptamanii din 4 octombrie Danut a facut niste afirmatii care au deranjat-o pe Carmen si au determinat-o pe aceasta sa i-a o decizie radicala. Imediat dupa ce editia din acea seara s-a incheiat acesta s-a dus glont sa isi ceara scuze pentru vorbele spuse. Ironia sortii este ca acum Danut isi doreste o relatie cu Carmen, insa ea s-a saturat de acest joc al lui Danut si nu isi mai doreste o relatie cu el. Danut incearca acum sa o convinga pe Carmen ca s-a schimbat, dar ea nu mai este naiva ca la 18 ani, sa creada spusele acestuia.
Si din punctul lui Marian de vedere, Carmen este prea radicala si ar trebui sa ii mai dea o sansa lui Danut pentru ca inca il place.

Intrebat de doamna Mirela Boureanu Vaida daca el si Madalina vor incerca sa se cunoasca mai bine, raspunsul sau a fost negativ si a lasat de inteles ca este interesat de Roxana.

Dupa finala saptamanii, Catalin a fost foarte deranjat ca Elly a ales sa o protejeze pe Madalina si nu pe Ionela, aceasta din urma formand un cuplu la mpfm. Din acest motiv mama acestuia a fost suparata si i-a reprosat ca ar trebui sa isi vada de cuplul lui si sa nu comenteze despre altii.

Totodata din cauza acestor rabufniri relatia dintre Catalin si Cristiana s-a incheiat, el fiind de parere ca ceea ce s-a intamplat intre ei este dovada ca graba stirca treaba. In timpul emisiunii de la ora 12:00 Catalin si Cristiana au pus capat relatiei lor. Catalin este de parere ca deoarece prietenele ei aveau iubiti, Cristiana a fost influentata sa formeze un cuplu cu el. Catalin i-a reporsat Cristianei ca este prea rece cu el. Doamna Ecaterina isi sustine fiul in decizia acestuia de a pune capat relatiei cu Cristiana. In incercarea de a proteza un alt cuplu de mpfm, Catalin a ramas fara al sau. Totodata din cauza acestor rabufniri relatia dintre Catalin si Cristiana s-a incheiat, el fiind de parere ca ceea ce s-a intamplat intre ei este dovada ca graba stirca treaba.

Madalina este socata ca mama lui Elly nu o doreste in preajma ficei sale. Ea nu intelege din ce cauza mama acesteia nu o agreeaza deoarece nu i-a facut niciun rau lui Elly si nici nu a vorbit urat despre ea. Acum dupa ultimele evenimente intamplate in casa Madalina isi doreste sa nu fi intrat in aceasta competitie. Raluca i-a reporsat Elenei ca s-a comportat prea indiferent la suferinta Madalinei.

Doamna Nagie i-a bagat pe Lucian si Elena in sedinta pentru a vedea ce planuri de viitor au cei doi. Din punctul lui Lucian de vedere relatia lor merge bine, insa nu si din partea Elenei, care are unele nemultumiri.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *