Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 martie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 aflati cine este fata de care se simte atras Razvan, ce indoieli are Narcisa in privinta relatiei cu Victor, cine a suparat-o pe Narcisa, dar si ce surpriza i-a pregatit Andreea lui Alin la implinirea a cinci luni de relatie.Incepand cu ora 14:00, aflati ce razboi a izbucnit intre fete pe probleme administrative, la ce provocari au fost nevoiti sa raspunda anumiti concurenti, care sunt dezamagirile Mariei, cum a decurs activitatea celor cinci mame, dar si ce farsa le-au pregatit fetele si baietii acestora!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4.03.2013, ora 12:00 si ora 14:00:Intr-o discutie purtata cu Razvan, Stefania a fost indignata de oscilatiile sentimentale pe care le are acesta. Aceasta a mai adaugat ca Razvan a spus ca o place iar la scurt timp dupa aceeea s-a simtit atras de Florentina.

Razvan: „Dupa ce Florentina m-a refuzat, mi-am indreptat atentia catre Stefania.” Florentina a fost si ea deranjata de nehotararea acestuia si a spus ca el le ia peste picior.

In emisiunea de dupa-amiaza am vazut ce surpriza i-a pregatit Andreea lui Alin, pentru a sarbatori cele cinci luni de cand ei formeaza un cuplu.
Tot astazi, Stelina a spus ca nu Dragos este baiatul de care ea se simte atrasa. Dupa ce aceasta a spus ca despre Andrei este vorba, Lorena a afirmat ca a tentionat-o pe Steliana sa nu ii spuna ca il place.

Florin: „Imi place foarte mult de Iuliana.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *