Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 martie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 aflati care au fost reactiile Mariei si ale celorlalte mame legate de suma de bani acordata la Gala, ce discutii au purtat Iuliana si Florin despre relatia dintre ei, ce disputa s-a iscat intre Cristina si Stefania, dar si ce i-a reprosat Alin Andreei.Incepand cu ora 14:00, aflati ce marturisiri a facut Steliana din trecutul ei, ce se petrece intre Steliana si Dragos, ce presupuneri au facut baietii legate de nominalizari, ce nemultumiri a avut Andrei la adresa fetelor, dar si ce farse si-au mai facut concurentii!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5.03.2013, ora 12:00 si ora 14:00:S-au dat imagini cu reactiile concurentilor dupa ce bunica a intrat in posesia sumei de 10 000 lei, bani ce ii va primi chiar daca nu va ajunge la finalul concursului. Tot in emisiunea de dimineata s-au dat imagini in care Iuliana ii oferea lui Florin argumente pentru care ea nu doreste sa incerce o relatie cu el.

In emisiunea de dupa-amiza, Steliana le-a povestit concurentilor ca i-a placut un baiat in perioada in care se afla la manastire.
Cornelia: „Eu nu i-as permite lui Dragos sa faca glume cu mine, asa cum face cu Steliana.”
Intr-o discutie avuta cu ceilalti, Steliana, sustinea ca partenerul ei va trebui sa indeplineasca anumite conditii pentru ca ea sa ramana alaturi de el.
Narcisa nu se astepta ca prietenul ei sa fie unul dintre baietii nominalizati la ultima gala saptamanala de catre Steliana.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *