Emisiunea Nunta cu Scantei din 1 august 2017 – VIDEO ONLINE

video online nunta cu scantei 1 august 2017Ieri, Ionela si Teodor au pornit impreuna intr-o aventura matrimoniala unica. Mirii s-au temut de ce e mai rau! Mirii au acceptat sa lase pregatirile pentru nunta in mainile soacrelor. Fac banii pamantul sa se invarta? Meseria ginerului, rusinea soacrei mici? Soacrele s-au duelat pe viata si pe nunta! Ionela nu a avut incredere in rochia de mireasa aleasa de bunica lui Teodor.

Distribuie:

Vezi si:

3 comentarii la “Emisiunea Nunta cu Scantei din 1 august 2017 – VIDEO ONLINE

 1. kmy

  Buna la mireseala 🙂
  Adica o saptamana o sa ii vedem pe Teo si Ionela ? wow , cam mult pentru ochisorii nostri , cat sa ducem si noi ? cat 🙂
  Ideea este ok , dar teatru la greu .Incearca ele sa joace bine , dar nu le merge .Azi bunica s-a dat de gol , spunea ca cele doua cuscre se inteleg foarte bine 🙂

  Reply
 2. ioana79

  KMY,taman ce te invitam sa-l salutam pe Dr Oetker !
  Salutari DR!
  Ieri am vazut ceva pt ca eram curioasa;astazi nu am avut timp ;oricum,nu mi-a placut,nu-mi place acest format.
  Pacat de mpfm!
  KMY, vin de la …Raluca, inca nu cunosc acele cuvinte pe care tb sa le …despart,sper sa trec si astazi,daca nu,ii spui tu Ralucai? pupici.

  Reply
  1. Dr Oetker

   Ioana salutari de revedere!Chiar ca nu credeam sa ne mai intalnim pe ac blog dupa desfintarea rusinoasa si-n forta a Mpfm ,chiar asa ciuntita si ponosita cum era se mai putea face ceva sau chiar o revitalizare daca se vroia,dar pas!Eheeii ,vremurile cu Zorro ,cu tine si multi altii ca noi disparura demult lasand loc nevolniciei ,obscuritatii,inculturii si violentei conform traditiei emisiunilor tv de astazi!O dezamagire de altfel previzibila ac Schmb de mame ,falsa nunta cu scantei cu regii ieftine si „certuri” false intre soti si soacre conform tabloidelor actuale!
   Sa auzim numai de bine!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *