Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 noiembrie 2014

finala mpfm din 1 noiembrie 2014Descoperiti concluziile disputelor dintre concurenti provocate de activitatile de Halloween, dar si deznodamantul cursei de eliminare in care se afla Madalina, Catalin si Ecaterina, astazi, de la ora 14:00 si 17:00.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 1 noiembrie 2014, de la ora 14:00 si 17:00: In casa Mpfm au avut loc si alte concursuri in aceasta saptamana. In casa baietilor a avut loc o competitie cu dovleci in care castigator a fost baitul cu cel mai infricosator dovleac. La randul lor fetele au avut si ele o competitie de preparat prjituri.

Dupa terminarea concursului cu dovleci, Danut si Catalin s-au certat deoarece acesta din urma a castigat si nu l-a luat la petrecere pe Danut chiar daca inainte afirmase ca il va lua cu el daca v-a fi invingator. Catalin a dorit sa ia la petrecere pe cineva care nu mai iesise din casa pana in acest moment. Au intins capcane, au recurs la razboi psihologic, au fost gata de orice doar pentru a castiga un loc la petrecerea de Halloween. Cursa intinsa de Simona a adus victoria pentru oastea Mireselor Intunecate.

Dragostea invinge mereu, chiar si atunci cand o Vampirita seducatoare iubete o Bestie din umbra. Cand Danut a fost deprimat, Carmen a incercat sa ii schimbe starea acestuia de spirit insa nu a avut foarte mare noroc.
La petrecere Marian si Cristiana au fost foarte apropiati.

Inainte de petrecerea din club, concurentii castigatori au petrecut cateva momente cu fanii si cu persoanele apropiate.
Miresele Intunecate s-au bucurat din plin de victorie si nu au ratat nicio ocazie de a le face in ciuda invinsilor.

Atat Catalin si doamna Ecaterina cat si Madalina au fost votati sa ramana in competitie.

Ce parere aveti despre emisiunea de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *