Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 ianuarie 2015

finala mpfm din 10 ianuarie 2015Fiti alaturi de noi, astazi, de la ora 14:00 si 17:00, pentru a descoperi dedesubturile conflictelor dintre concurenti, dar si detalii nestiute pana acum dintr-o dramatica poveste de viata! Concurentii au facut nominalizari. Fetele au facut urmatoarele nominalizari: Madalina l-a numit spre eliminare pe Marian; Ionela l-a nominalizat pe Nicolae si doamna Maria; Roxana l-a numit spre nominalizare pe Nicolae si doamna Maria; Elena a dorit sa-l numeasca spre eliminare pe Danut; Simona l-a nominalizat pe Nicolae si doamna Maria; Carmen l-a nominalizat pe Nicolae si doamna Maria; Cristiana a dorit sa-l numeasca pentru eliminare pe Nicolae si doamna Maria; Elly l-a nominalizat pe Nicolae si doamna Maria.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 10 ianuarie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Baietii au facut urmatoarele nominalizari: Catalin a nominalizat-o pe Elena; Marian a numit-o tot pe Elena; Nicolae a dorit sa o nominalizeze pe Simona; Danut a nominalizat-o pe Elena; Teodor a numit-o pe Elena; Cristian l-a nominalizat pe Elena. Doamna Dorina, mama lui Danut, a venit in platoul emisiunii pentru a-l incuraja pe fiul ei in urma celor intamplate in ultimul timp dupa despartirea de Carmen. Doamna Dorina si-ar dori ca Danut sa se apropie de Roxana. Mama lui Danut a considerat ca fiul ei a gresit cand le-a atacat pe Simona si pe Roxana. Mama lui Danut vrea ca acesta sa se indeparteze de Carmen, dar si de Catalin. Mama lui Danut: “Carmen mi-a adus fiul la exasperare!”,”A vrut sa-l transforme in catelul ei!” Doamna Dorina considera ca reactiile exagerate ale lui Danut au fost provocate de Carmen.

Mama lui Danut: “Fiul meu inca are sentimente pentru Carmen!” Danut: “Am facut orice pentru a o face pe Carmen sa sufere!” Doamna Dorina este indignata de modul in care Carmen a ales sa puna capat relatiei cu fiul ei. Indignata de reactia mamei lui Danut, Carmen i-a promis acesteia ca il va lasa in pace pe fiul ei. Danut a fost convins ca Roxana si Simona s-au bucurat cand el s-a despartit de Carmen, dar acum regreta si marturiseste ca a gresit fata de ele.

Mama lui Danut nu o mai vrea pe Carmen in preajma fiului ei. Catalin considera ca Roxana si Simona au incercat sa-l provoace, stiind ca are un temperament vulcanic. Relatia de prietenie intre Madalina, Roxana si Simona s-a racit dupa ce Madalina a format un cuplu cu Catalin. Roxana si Simona sunt de parere ca felul in care au fost tratate de Catalin nu poate fi iertat. Doamna Ecaterina a fost indignata de afirmatiile matusei Roxanei la adresa ei.

Concurentii nominalizati au fost: Nicolae, Marian, Danut, Elena si Simona.Clasamentul baietilor protejati: Locul I – Cristian, locul al II-lea – Marian. Clasamentul fetelor protejate: Locul I – Elly, locul al II-lea – Cristiana si locul al III-lea – Roxana. Elly a dorit sa o salveze pe Simona de la eliminare, iar Cristian l-a salvat de la eliminare pe Danut. Elena si Nicolae impreuna cu doamna Maria au intrat in cursa de eliminare. Echipa Mireasa pentru fiul meu l-au gasit pe Florin, unul din fratii lui Cristian. Cristian si-ar regasit doi frati: sora Nicoleta si fratele Florin. Florin, fratele lui Cristian, a primit o surpriza din partea echipei Mireasa pentru fiul meu: va petrece o noapte si o zi in Casa baietilor pentru a sarbatori ziua fratelui sau, Cristian.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *