Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 aprilie 2015

emisiunea mpfm 4 din 12 aprilie 2015Fiti alaturi de noi la o editie speciala in ajun de Pasti!
Urmeaza provocari interesante, clipe tensionate si momente emotionante! Dar nu ne oprim aici: ce se va intampla cu Ana si Petru? Sunt acestea ultimele momente petrecute de ei in competitie?
Vom descoperi impreuna rezultatul voturilor telespectatorilor, dar si al celor al concurentilor! Nu ratati aceasta Finala Saptamanala, astazi, de la ora 14:00 si 17:00!

Finala Mireasa pentru fiul meu din 11 aprilie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Concurenții ”Mireasă pentru fiul meu” au parte de probă amuzanta, dar în același timp dureroasă pentru băieți. Proba ”cioc-cioc”. Află cine a spart cele mai multe oua cu capul!

La proba alba, băieții au fost nevoiti să sufle într-un pahar plin cu făină. Iată ce a ieșit!

Proba finala a venit cu ceva inedit. Concurenții au fost nevoiti să caute jetoane într-un loc urât mirositor. Ultima proba s-a dat intre Ionela si Teodor si Roxana si Andrei. Castigatorii au fost Ionela si Teodor.Ei au castigat 860 lei.

Concurentele de la ”Mireasă pentru fiul meu” au intrat pe terenul de fotbal. Vezi aici dacă s-au comportat ca niște adevărate fotbaliste. Cătălina, o admiratoare a lui Petru, a venit la sute de kilometri doar pentru a se întâlni cu Petru.

Optimist, Radu a mers pentru a-i cere mâna Andradei, dar ce a primit în schimb l-a făcut să se înroșească.

Marian a mers la familia iubitei lui pentru a cere binecuvântarea. Concurentul a primit acceptul părinților Cristianei pentru a deveni soțul fiicei lor!

Orice drum pare mai scurt, cand ai ca destinație fericirea. Așa a fost și pentru Dănuț, care a mers plin de speranță acasă la Carmen.

Cuprins de emoție, Andrei l-a întâlnit pe tatăl Roxanei pentru a-i cere binecuvântarea în privința relației pe care o are cu fiica lui.

Teodor a mers acasă la iubita lui pentru a vobi cu familia ei. Concurentul a fost primit cu entuziasm de familia Ionelei.

În Săptămâna Mare, Cristian și-a luat inima în dinți și a vizitat-o pe mama lui Elly. Deși nu l-a primit în casă, mama lui Elly a vorbit cu iubitul fiicei sale.

În urma voturilor date de concurenți și de telespectatori, Ana a fost eliminată din competiția ”Mireasă pentru fiul meu”, iar Petru a redevenit concurent cu drepturi depline.

Ana a parasit competitia, Petru a fost votat sa redevina concurent cu drepturi depline.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *