Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 octombrie 2014

finala mpfm din 11 octombrie 2014La doar o saptamana de la ultimele elinari, astazi se vor face din nou nominalizari. In platou vor fi prezenti Andreea si Alin fosti finalisti la sezonul 2, dar si Dragos si Alexandra, nasii lor. Vom putea urmari imagini de la nunta lor. Tot azi, mama lui Teodor se pregateste sa intre in competitie. Oaspeti surpriza vor veni in vizita, iar pe concurenti vor lua decizii ce pot schimba soarta unora dintre ei, astazi, de la ora 14:00 si 17:00.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 11 octombrie 2014, de la ora 14:00 si 17:00: Ca si saptamana trecuta si in aceasta zi se vor face nominalizari, cineva fiind in pericol de eliminare. Tot in emisiunea de azi concurentii de la mpfm au fost vizitati de cupluri din sezoanle trecute ale competitiei.
Dragos si Alexandra au fost prezenti pe platourile mpfm, dar nu au venit singuri ci cu proaspetii lor fini Alin si Andreea, castigatorii sezonul doi Mireasa pentru fiul meu, care au avut cununia religioasa saptamana trecuta.

Teodor o avut parte de o mare surpriza astazi, mama sa venind tocmai din Spania pentru a-l sustine in aventura vietii sale. Doamna Anisoara si Teodor nu se mai vazusera de 3 ani de zile insa au pastrat o legatura stransa. In momentul in care mama acestuia a intrat in competiei, bunica Maria v-a putea sa plece acasa. Totodata astazi este ziua de nastere a Ionelei si ii uram La multi ani!!!

Dorinta lui Flavius de a parasi competitia a surprins-o pe iubita acestuia Raluca, care a afirmat ca el este jumatatea ei si se simte incompleta fara el. Intrebata de doaman Mirela daca si-a schimbat gandirea fata de Danut, Carmen a afirmat ca nu doreste sa formeze cuplu cu el fiind dezamagita de modul in care gandeste.

In cursa de eliminare au intrat: Madalina, Marian, Nicolae si Maria. Telespectatorii vor avea la dispozitie o saptamana pentru a vota pentru fiecare in parte sa ramana sau sa plece.

Ce parere aveti despre emisiunea de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *