Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 decembrie 2014

finala mpfm din 13 decembrie 2014Aflati astazi, de la ora 14:00 si 17:00, cum s-a incheiat cautarea familiei lui Cristian. Tot azi se vor face nominalizari, iar cineva este posibil sa plece acasa. Ce va avea de spus mama Florinei? Concurentii au facut din nou nominalizari. Cei nominalizati au fost: Lucian impreuna cu doamna Nagie, Catalin impreuna cu doamna Ecaterina, Elena si Roxana.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 13 decembrie 2014, de la ora 14:00 si 17:00: Clasamentul baietilor a fost urmatorul: Locul I: Cristian, locul al II-lea: Marian si locul al III-lea: Danut. Clasamentul fetelor a fost urmatoru: Locul I: Elly, locul al II-lea: Cristiana si locul al III-lea: Carmen. Cristian l-a salvat de la eliminare pe Catalin impreuna cu doamna Ecaterina, iar Elly a salvat-o de la eliminare pe Roxana. Elena si Lucian impreuna cu doamna Nagie au intrat in cursa de eliminare.

S-a adus din nou in discutie subiectul Florina si interventia telefonica a mamei acesteia, dar si cele legat de prezentarea de moda, in care Danut a criticat tinuta lui Carmen. La implinirea a doua luni de relatie, Elly si Cristian si-au facut reciproc surprize inedite si romantice. Tatal lui Elly si-a exprimat vehement refuzul privind relatia fiicei sale cu Cristian. Domnul Marian, tatal lui Elly nu are o parere foarte buna de Cristian, despre care a spus ca ii este si rusine sa mearga cu el pe strada. Cuvintele tatalului lui Elly au fost foarte dureroase atat pentru ea, cat mai ales pentru Cristian. Elly si Cristian au plans in urma aflarii parerii familiei concurentei, dar au spus ca se iubesc si isi doresc sa continue relatia.

Lucian si doamna Nagie au parasit competitia, fiind votati in proportie de 66,7% sa plece, iar Elena a ramas, fiind votata cu putin peste 50% sa ramana. Cautarile privind familia naturala a lui Cristian au continuat. Parasit de parinti la doar 5 ani,Cristian nu si-a mai vazut fratii de 20 de ani. Bunica care l-a crescut pe Cristian a dat un interviu, prin care a povestit cum au stat lucrurile in copilaria lui Cristian si cum a fost adoptat. Bunica naturala a lui Cristian a afirmat ca ii pare rau de situatia actuala a nepotului ei. Bunica naturala a lui Cristian: „Imi este mila de nepotul meu” Cristian a avut parte de o reintalnire emotionanta cu bunica adoptiva, care a venit de la mare departare pentru a-si revedea nepotul. Nicoleta, sora lui Cristian, a oferit un interviu telefonic, prin care a facut dezvaluiri emotionante din trecutul fratelui ei. De teama ca fratele ei o va respinge, sora naturala a lui Cristian a spus ca nu este inca pregatita sa-si vada fratele.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *