Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 septembrie 2014

Descopera protagonistii primelor intalniri. Se nasc primele povesti de dragoste. Mama si Mireasa Saptamanii vor fi puse in fata unei alegeri dificile. Aflati azi de la ora 14:00. Primele povesti de dragoste incep sa se lege, iar Mireasa si Mama Saptamanii vor lua decizii dificile. Ce este mai important, banii sau fericirea? Aflati astazi, de la ora 17:00. La prima intalnire cu patru dintre fete, Nicolae a ales-o pentru o prima discutie pe Valentina, dupa care a regretat ca nu a ales-o pe Roxana. Atat el cat si Valentina si-au dat seama ca nu se potrivesc si nu va fi nimic intre ei.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 13 septembrie 2014, de la ora 14:00 si 17:00: Dupa primele cinci minute de conversatie, Catalin a ales sa ramana urmatoarele 15 minute tot cu Valentina. Mama lui, doamna Ecaterina, a ales-o pe Cristiana, crezand ca se potriveste mai bine cu fiul ei. Tot Valentina a fost aleasa si de catre Lucian si Teodor. Despre primul dintre ei a spus ca l-ar putea vedea ca pe un viitor partener, in schimb despre Teodor nu a dorit sa se pronunte. Bunica Maria si-a schimbat optiunea si i-a recomandat-o nepotului sau pe Ionela.

Stefan a fost atras din prima de Roxana, fiind convins ca va castiga competitie impreuna cu ea. Flavius, desi a ales-o pe Roxana dintre cele patru, a spus ca doreste sa le cunoasca mai bine si pe celelalte fete.

Si baietii singuri au mers la intalnire cu cele patru fete alese de catre mame. Atat Alexandru cat si Cristian au ales sa discute mai mult tot cu Valentina. La intoarcere, Cristian le-a spus baietilor: „M-am indragostit de ea la prima vedere!” Nici Danut nu ar exclude o relatie cu Valentina, dar este convins ca in inima ei ea deja a ales un alt baiat.
Dupa intalnire, Marian a spus: „Frumoasa este Valentina! Cred ca este bataie pe aceasta fata!”

Valentina si Roxana au avut posibilitatea de a alege cate un baiat pentru o iesire in parc. Valentin l-a ales pe Daniel, iar Roxana pe Stefan.

Mireasa Saptamanii a iesit Raluca, iar Mama Saptamanii doamna Nagie.

Ce parere aveti despre prima emisiune din sezonul 4?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *