Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 februarie 2015

finala mpfm din 14 februarie 2015Noi povesti furtunoase de dragoste s-au infiripat la MPFM 4, declaratii de dragoste ce va vor aduce lacrimi in ochi si bucurie in inimi. Veti descoperi iubiri neimpartasite si nefericirea ce si-a facut loc in inimile indragostitilor! Vor pleca sau vor ramane pentru a continua competitia cei trei concurenti aflati in cursa de eliminare? Astazi, de la ora 14:00 si 17:00, fiti alaturi de noi la Finala Sarbatorii Iubirii si descoperiti povesti de dragoste cum doar in filme s-au mai vaziut!

Finala Mireasa pentru fiul meu din 14 februarie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Cuplurile au avut parte de un Valentine’s Day plin de surprize. Acestia au participat la competitia iubirii, pentru o cina romantica la inaltime. Lupta finala s-a dat intre cel mai bine clasate cupluri: Teodor – Ionela si Radu – Andrada. Castigatorii au fost Radu si Andrada.Familia Ionelei a criticat gestul violent al lui Teodor.

Cristian se simte alungat de familia iubitei lui. Mama lui Elly refuza in continuare sa accepte relatie fiicei sale cu Cristian. Ana si Petru au pus punct relatiei lor. Elly si Cristian au fost din nou clasati pe locul I. Acestia nu au dorit sa salveze pe nimeni de la eliminare. Toti cei trei propusi (Roxana, Nicolae impreuna cu doamna Maria si Teodor impreuna cu doamna Anisoara) au fost votati de catre telespectatori sa ramana pe mai departe in competitie.

Teodor si doamna Anisoara au primit o scrisoare din partea Comisiei de Decizie, prin care li s-a cerut sa aleaga ce doresc sa li se intample in competitie: fie sa plece impreuna din competitie, fie sa mai astepte o saptamana, timp in care telespectatorii au optiunea de a-l pastra pe Teodi in competitie faa mama lui sau nu. Cei doi au ales a doua varianta. Comisia de decizie a hotarat ca Liviu sa paraseasca ”Mireasa pentru fiul meu”.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *