Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 aprilie 2015

finala mpfm 4 din 18 aprilie 2015Cursa pentru masina de lux a inceput, iar rivalitatile dintre concurenti se intensifica! Toti vor sa castige bijuteria pe patru roti, iar prima proba deja a avut loc! Cine va depasi toate obstacolele si va pleca acasa cu premiul fabulos? Insa nu ne oprim aici, pentru ca zilele trecute o intalnire mult asteptata a avut loc intre Cristian si parintii lui Elly! Cum a fost primit? Il vor parintii lui Elly in sanul familiei lor sau nu il accepta sub nicio forma? Aflati astazi, de la ora 14:00 si 17:00, deznodamantul evenimentelor petrecute in aceasta saptamana!

Finala Mireasa pentru fiul meu din 18 aprilie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Astazi s-au facut nominalizari. Baietii protejati au fost: locul I: Cristian, locul al II-lea: Radu si locul al III-lea: Marian.

La fete au fost 4 locuri protejate: locul I: Elly, locul al II-lea: Andrada, locul al III-lea: Cristiana, locul al IV-lea: Carmen.

Concurentii protejati nu au putut fi nominalizati. Cei mai votati au fost Nicolae si Lavinia, care au intrat in cursa de eliminare.

Cele mai surprinzatoare nominalizari au fost: cea a lui Radu, care l-a numit spre eliminare pe Petru, a lui Petru care l-a numit pe Andrei si a lui Nicolae impreuna cu doamna Maria (Nicolae a vrut sa-l nominalizeze pe Petru, in timp ce doamna Maria l-a numit pe Danut). S-a luat in considerare nominalizarea facuta de doamna Maria, si anume: Danut.

Concurentii au avut parte de prima proba pentru castigarea masinii. Fiecare concurent dintr-o echipa a fost nevoit sa lupte cu un contracandidat din echipa adversa. Concurentul care reusea sa sustraga de doua ori la rand steagul adversarului obtinea un punct.

Echipa castigatoare in urma primei probe, a fost cea a Simonei (Spartanii), care a obtinut 5 puncte. Echipa lui Cristian (Sageata albastra) nu a obtinut niciun punct la aceasta prima proba.

In aceasta seara, un membru al echipe Sageata Albastra va fi eliminat. Sageata Albastra (echipa avandu-l ca lider pe Cristian) nu a obtinut niciun punct la prima proba, astfel membrii ei au fost nevoiti sa treaca prin alte probe, in urma carora unul dintre ei a primit imunitate si a avut dreptul de a elimina un membru din echipa. In urma acestor probe, Cristiana a primit imunitatea si a eliminat-o pe doamna Maria din echipa.

In urma primei probe pentru castigarea masinii au aparut deja primele tensiuni intre concurenti. Un conflict aprins s-a iscat intre Danut si Nicolae. Se pare ca bucuria lui Nicolae de la probe, l-a deranjat pe Danut, care a aruncat cu apa in echipa adversa si cu o sticla spre Nicolae. Concurentul din urma s-a infuriat in urma gestului facut de Danut la adresa lui si de acolo a inceput conflictul intre cei doi.

Nicolae l-a acuzat pe Danut ca ar fi vrut sa il loveasca cu o sticla in cap, lucru negat de Danut in emisiune. In urma confruntarii celor doi, Danut s-a enervat si i-a adus cateva cuvinte grele lui Nicolae, pe care l-a numit “zero barat”.

Mai mult decat atat, Danut i-a spus doamnei Maria: “Vreau sa-l distrug pe Nicolae. Vreau sa-mi calc adversarul in picioare!”

O alta disputa s-a produs intre Petru si Radu, care din prieteni s-au transformat de curand in rivali aprigi.

Radu a fost acuzat de Petru ca i-ar placea de Ana, iar astazi concurentul l-a propus pe prietenul lui spre eliminare. Petru nu se astepta la asa ceva din partea lui Radu.

Marea intalnire intre Cristian si tatal lui Elly a avut loc acum cateva zile. Elly si Cristian au mers la Clinceni pentru a sta de vorba si a lamuri lucrurile cu parintii lui Elly.

Se pare ca atat tatal, cat si mama lui Elly nu se mai opun relatiei celor doi concurenti, ba mai mult decat atat tatal lui Elly i-a propus lui Cristian, ca dupa terminarea competitiei sa se mute la ei impreuna cu Elly.

Tatal lui Elly si-a cerut scuze fata de Cristian pentru toate jignirile pe care i le-a adus.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *