Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 octombrie 2014

emisiunea mpfm din 18 octombrie 2014Familiile unor concurenti iau atitudine. Cine pune piciorul in prag? Cate cupluri au mai ramas? Cine va parasi competitia? Aflati in finala de astazi, incepand cu ora 14:00 si 17:00. In cadrul Finalei de azi vom afla care din cei 3 concurenti propui spre eliminare vor pleca acasa sau daca toti vor ramane in competitie. Accestia au filmat un scurt mesaj video in care si-au rugat fanii telespectatori sa voteze pentru a nu parasi concursul mpfm si aratandu-se foarte increzatori ca vor intalni aici marea dragoste.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 18 octombrie 2014, de la ora 14:00 si 17:00: In urma cu cateva saptamani Nicolae si Simona credeau ca incep o frumoasa poveste de dragoste, insa relatia lor s-a terminat mult prea repede. Acum Nicolae nu isi doreste sa plece si este convins ca isi va gasi jumatatea la Mireasa pentru fiul meu, daca nu acum sigur dupa ce alte fete vor intra in concurs in februarie.
Marian al doilea concurent propus spre eliminare isi doreste foarte mult sa nu plece singur de aici si este dispus sa isi incalce regula de a nu forma un cuplu cu o fata foarte tanara. Dupa primele impresii fata care i-a cazut cu tronc este Cristiana. Catalin a afirmat ca lui i s-a parut de mult ca privirile Crisianei s-au indreptat spre Marian.
Acesta s-a aratat foarte indignat de alegerea lui Marian si a felicitat-o in mod ironic pe Cristiana ca are acum un al doilea tata, dat fiind diferenta mai mare de varsta dintre cei doi. Catalin a afirmat ca lui i s-a parut de mult ca privirile Crisianei s-au indreptat spre Marian.
Acesta s-a aratat foarte indignat de alegerea lui Marian si a felicitat-o in mod ironic pe Cristiana ca are acum un al doilea tata, dat fiind diferenta mai mare de varsta dintre cei doi.
Catalin a afirmat ca lui i s-a parut de mult ca privirile Crisianei s-au indreptat spre Marian.
Acesta s-a aratat foarte indignat de alegerea lui Marian si a felicitat-o in mod ironic pe Cristiana ca are acum un al doilea tata, dat fiind diferenta mai mare de varsta dintre cei doi.
Intrebati daca isi mai pot rezista in competitie, doamna Gheorghita a raspuns ca ea mai poate insa fiul acesteia, Flavius a afirmat ca el isi doreste sa paraseasca concursul alaturi de mama sa si de Raluca.
Doaman Ecaterina este de parere ca cei doi au spus ca doresc sa plece doar pentru a vedea cata sustinere au din partea telespectatorilor.

Ce parere aveti despre emisiunea de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *