Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 mai 2015

finala mpfm 4 din 2 mai 2015Fiti alaturi de noi, astazi, de la 14:00 si 17:00 si impreuna vom descoperi concluziile evenimentelor din aceasta saptamana! O intalnire emotionanta va avea loc: Petru isi revede familia dupa o indelungata instrainare! Afirmatii controversate vor avea consecinte imposibil de anticipat, iar cursa pentru masina continua cu noi confruntari crancene! Vor regreta concurentii deciziile luate? Asadar urmeaza o Finala Saptamanala de foc!

Finala Mireasa pentru fiul meu din 2 mai 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Concurentii care lupta in cursa pentru masina, au avut parte de proba a III-a, in care au fost nevoiti sa umple cu apa un butoi. Drumul pana la butoi nu a fost lipsit insa de obstacole. Castigatorii acestei probe au fost de aceasta data membrii echipei Sageata Albastra. Scorul pana in acest moment este de 2-1 pentru Spartani.

Membrii echipei Spartanilor au jucat proba imunitatii, din care Roxana a iesit invingatoare si a primit imunitatea. Din pacate, ea a trebuit sa aleaga pe cineva care sa fie eliminat din echipa lor. Roxana a ales sa o elimine din cursa pentru castigarea masinii pe Laurica.

Concurentii au primit o noua provocare. Fetele se vor lupta pentru gasirea cheii de la apartamentul unde Carmen si Danut au petrecut o experienta de neuitat. Fata castigatoare va petrece 2 nopti alaturi de persoana draga lor in acel apartament si va primi si suma de 1000 lei pentru a o cheltui acolo.

Laurica a gasit cheia castigatoare. Concurenta a ales sa petreaca cele 2 nopti in apartamentul de lux cu Cristi.

La aceasta proba nu a participat Simona si Carmen.

Carmen nu a dorit sa participe din cauza lui Danut, care a fost suparat pe ea, pentru ca a mers la mare fara el.

Pe tot parcursul acestei ultime probe, Carmen a plans non-stop.

Carmen: “Danut imi aduce reprosuri in permanenta!”

Danut despre Carmen: “Pe ea o intereseaza mai mult competitia!” Cristian si Roxana sunt castigatorii probele de ieri, de 1 mai. Cristian a ales-o pe Elly pentru a merge la cina romantica.

Situatia financiara a concurentilor este urmatoarea: Roxana – avea 9.499 lei, pe care i-a pierdut acesti bani, odata cu gestul ei de a fugi din competitie; Carmen – 9.499 lei; Cristiana – 9.499 lei; Ionela 9.499 lei; Simona – 9.499 lei; Elly – 4.549 lei; Doamna Maria – 20.333 lei; Marian – 2.333 lei si Danut – 2.333 lei.

Concurentii sanctionati pentru incalcarea regulamentului si care nu vor primi niciun ban pentru luna aprilie sunt: Danut, Cristi si Radu.

Pentru ca nu a avut bani, Radu a fost pedepsit altfe: 2 zile din saptamana viitoare nu va veni in Casa fetelor.

Radu despre Andrada: “Nu mai suntem de mult un cuplu!”

Radu a afirmat ca el si Andrada nu au mers in calitate de cuplu la mare.

Radu a maturisit ca a placut-o pe una dintre ispitele de la Insula Iubirii(pe Bianca) venite ieri in Casa Mireasa pentru fiul meu.

Dupa afirmatiile lui Radu, Andrada a plans non-stop, fiind foarte afectata de ceea ce a spus acesta.

Radu a fost indiferent fata de sentimentele Andradei si starea ei. Radu: “Suferinta Andradei imi este indiferenta!”

Misterul triunghiului amoros dintre Roxana, Andrei si Laurica a fost amplu dezbatut, dupa ce matusa Roxanei a venit cu ipoteza conform careia Laurica ii facea ochi dulci lui Andrei.

Roxana: “Recunosc ca am avut momente in care am fost geloasa pe Laurica!”

Andrei a revenit in emisiune pentru a face lumina asupra acuzelor aduse in ceea ce priveste presupusele apropieri suspecte dintre el si Laurica. Fostul concurent a ales sa se aseze langa Roxana.

Andrei a recunoscut ca isi doreste o relatie cu Roxana si in afara competitiei.

Matusa Roxanei a intrat prin telefon si a avut o disputa apriga cu Andrei.

Petru a avut parte de o reintalnire emotionanta cu mama si sora lui, dar de asemenea si cu Ana. Concurentul si-a rugat familia sa nu mai vina in emisiune, pentru ca nu-si mai doreste tristete.

Mama lui Petru regreta greselile facute in trecut si spera sa reinnoade relatia cu fiul ei.

Mama lui Petru: “Imi pare rau ca nu am fost alaturi de fiul meu cand avea nevoie de mine!”

S-au deschis plicurile cu voturile telespectatorilor, dar si cele cu nominalizarile facute sambata trecuta.

Baietii protejati au fost: locul I – Cristian, locul al II-lea: Petru si locul al III-lea Marian.

Fetele protejate au fost: locul I – Elly, locul al II-lea – Andrada, locul al III-lea – Cristiana si locul al IV-lea – Carmen.

Alexandra a parasit competitia.

Pentru Andreea Mantea a fost ultima zi la Mireasa pentru fiul meu, deoarece intra in concediu prenatal, iar de luni Mirela Boureanu Vaida revine la carma emisiunii, fiind foarte asteptata de catre telespectatori, dar si de concurenti.

Alexandra a parasit competitia!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *