Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 decembrie 2014

finala mpfm din 20 decembrie 2014Dragostea este pusa la incercare, prieteniile se destrama iar conflicte deja aprige capata amploare! Fiti alaturi de noi la o Finala Saptamanala incendiara, astazi, de la ora 14:00 si 17:00. Mirii Anului 2014 vor avea parte de o surpriza colosala. Fiecare concurent ce va respecta regulamentul va primi 1000 lei pentru fiecare luna petrecuta in concurs. Incepand cu prima luna a anului viitor, fiecare mama va primi din Marele Premiu cate 10.000 lei si ii vor primi daca vor ajunge pana la 1 august in competitie.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 20 decembrie 2014, de la ora 14:00 si 17:00: Saptamana ce tocmai a trecut a fost plina de evenimentele mai mult sau mai putin frumoase. Sustinatorii i-au sfatuit pe Elly si Cristian sa se separe de la buget de restul concurentilor. Carmen a fost acuzata ca ii face pe baieti sa se simta prost atunci cand acestia consuma produse din bugetul fetelor. Mamele au fost nemultumite ca fetele nu pastreaza curatenia si nici nu participa la ea. Ionela se teme ca dupa eliminarea Elenei, ea va fi tinta nominalizarilor celorlalti concurenti. Prietenia dintre Cristiana si Elena s-a destramat. Cristiana se separat de la buget de Elena si s-a dus cu fetele din Grupul Vesel.

Saptamana trecuta, Marian a criticat vehement comportamentul Elenei fata de Cristiana. Cristiana sustine ca s-a separat de la buget, dupa ce Elena s-a separat, nu inainte. Fetele din „Grupul Vesel” au fost la un pas de ruptura. Mutarea Cristianei la bugetul cu fetele din Grupul Vesel a produs neintelegeri intre ele. Roxana se simte tot mai singura in competitie. Doamna Anisoara a criticat vehement comportamentul Ionelei. Teodor este prins la mijloc, intre mama si iubita. Doamna Anisoara: „Baietii buni nu au noroc!” Dupa ce Lucian a parasit competitia, Elena a spus ca si-a dat seama ca-l iubeste.

Elena a spus ca acum este hotarata ca-l vrea pe Lucian si ca ar merge cu el in viata, indiferent de opozitia familiei lui. Elena este convinsa ca Lucian inca isi doreste o relatie cu ea. Lucian nu a fost prezent in platoul emisiunii. Se pare ca nici el si nici doamna Nagie nu au fost de gasit la telefon. Nu o mai vrea Lucian pe Elena sau nu a reusit sa-si impuna vointa in fata mamei lui? Cautarea adevarului in ceea ce priveste povestea de viata a concurentului Cristian a continuat.
Cristian si fratii sai au fost abandonati intr-o gara. Cristian a aflat in direct ca tatal lui biologic a murit acum 4 ani.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *