Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 septembrie 2014

Astazi incepand cu ora 14:00 si 17:00, vom vedea pe cine au ales baietii din alte patru fete pe care mamele le-au trimis la intalnire in Casa Baietilor, dar si cu cine au ales doua dintre ele sa iasa la intalnire, dupa ce au vazut toti baietii.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 20 septembrie 2014, de la ora 14:00 si 17:00: In cadrul Galei de azi vom vedea ce fete au ales baietii sa cunoasca mai bine din cele 4 pe care mamele le-au ales pentru a merge la intalnire in casa baietilor, dar si care au fost baietii cu care doua dintre ele au ales sa mearga la intalnire. Este posibil ca primele povesti de dragoste sa inceapa in aceasta Gala Mireasa pentru fiul meu.
Cele 4 fete alese sa mearga la intalnirea cu baietii au fost Elena, Ionela, Cristiana si Simona, iar Elly si Madalina au ramas singurele fete din competitia mpfm care nu am cunoscut baietii, insa ele au afirmat ca nu o dearanjeaza asta foarte mult, considerand ca o sa vina si randul lor.
Teodor a ales sa discute mai mult cu Ionela, iar la sfarsit cei doi si-au daruit cate o mica atentie. Aceasta a afrimat ca Teo a ramas in mintea ei si ca el este alegerea lui.
Ionela a fost aleasa si de Stefan insa el este tot cu gandul la Roxana dar ea nu ii da un raspuns sigur.
Din momentul in care s-a intalnit cu fetele, Catalin a spus din prima ca el doreste sa discute doar cu Cristiana si spera ca celelate fete sa nu se supere.

Nicolae a ales sa se intalneasca cu Simona, fata cu care a gasit foarte multe lucruri in comun. Ambii concurenti de la Mireasa pentru fiul meu au fost de acord ca ar trebui sa se cunoasca mai bine, Nicolae marturisind baietilor ca a simtit acea sclipire intre ei.
Flavius a afirmat ca daca nu v-a face un cuplu cu Raluca, nu v-a mai face un alt cuplu la mpfm.

Elena a iesit Mireasa Saptamanii, iar Mama Saptamanii a iesit doamna Nagie.

Ce parere aveti despre prima emisiune din sezonul 4?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *