Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 februarie 2015

finala mpfm din 21 februarie 2015Evenimente incredibile ies la iveala, iar conflictele dintre concurenti cresc in intensitate. Au facut vechii concurenti front comun impotriva noilor veniti? A inceput batalia intre generatii? Care vor fi consecintele acestor dispute? Astazi, motivele actiunilor concurentilor din aceasta saptamana vor fi dezvaluite, dar surprizele continua, deoarece soarta noilor veniti nu a fost decisa! Vor deveni concurenti cu drepturi depline? Aflati la finala saptamanala de la ora 14:00 si 17:00!

Finala Mireasa pentru fiul meu din 21 februarie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Cei 7 noi veniti au devenit concurenti cu drepturi depline in competitie. Ana a mai participat si la alte emisiuni in scopul de a-si gasi iubirea. Mai multi telespectatori nu cred in inocenta ei. Ana este bulversată de rapiditatea cu care Petru își schimbă deciziile în ceea ce privește relația lor. Gabi, fostul concurent la Mireasă pentru fiul meu, își dorește să o cunoască pe Ana. Concurentii au facut nominalizari.

In urma unor probe Cristiana si Marian au castigat o plimbare cu limuzina si un rasfat la spa. Intre fetele noi si cele vechi au aparut diferite neintelegeri.

Nominalizările, miza războiului dintre noii concurenți și cei cu vechime în competiție. Marian si Danut l-au critcat dur pe Radu. Clasamentul fetelor: locul I: Elly, locul al II-lea: Andrada, locul al III-lea: Ana, locul al IV-lea: Cristiana, penultimul loc: Laurica, ultimul loc: Adriana. Clasamentul baietilor: locul I: Cristian, locul al II-lea: Radu, locul al III-lea: Petru, locul al IV-lea: Marian, ultimul loc: Teodor. Adriana si Andrei au intrat in cursa de eliminare.

Doamna Anisoara a parasit competitia, iar Teodor a fost votat sa ramana.

Adriana si Andrei au intrat in cursa de eliminare!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *