Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 martie 2015

finala saptamanala mpfm 4 din 21 martie 2015Urmeaza o Finala Saptamanala de pomina! Fiti martorii unor descoperiri incendiare! Trecutul zbuciumat al Anei iese la iveala! Cum au petrecut baietii alaturi de trei dive sexy ale showbiz-ului romanesc? Au fetele motive intemeiate sa fie suparate pe iubitii lor? Aflati raspunsul la aceste intrebari, dar si multe alte dezvaluiri incredibile, astazi, de la ora 14:00 si 17:00!

Finala Mireasa pentru fiul meu din 21 martie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Carmen si Danut au castigat cateva zile impreuna petrecute intr-un alt apartament si cu alte reguli.

Concurentii au facut nominalizari.De data aceasta, fetele au nominalizat fete, iar baietii baieti. Concurentii protejati nu au putut fi nominalizati.

Clasamentul fetelor protejate a fost urmatorul: locul I: Elly, locul al II-lea: Andrada, locul al III-lea: Cristiana, locul al IV-lea: Carmen.

Clasamentul baietilor protejati a fost urmatorul: locul I: Cristian, locul al II-lea: Radu si locul al III-lea: Marian.

Concurentii protejati au hotarat sa-l mai protejeze si pe Teodor.

Cei mai nominalizati concurenti au fost Ana si Nicolae impreuna cu doamna Maria. Ei au intrat in cursa de eliminare. Alte fete din competitie au avut ocazia sa-si revada mamele. Printre ele s-au numarat Carmen, Alexandra, Elly si Roxana (la ea nu a venit mama, dar au venit fratele, o prietena si 2 matusi). De asemenea si Nicolae impreuna cu doamna Maria au avut parte de o surpriza: matusa doamnei Maria a venit sa-i viziteze si sa le dea sfaturi.

Doamna Mioara, Lăurica și doamna Maria nu au reușit să ajungă la un numitor comun! Acestea s-au intalnit in afara casei si au discutat despre situatia dintre Laurica si Nicolae, dar au ajuns sa se acuze reciproc de greseli. A fost implicarea celor două mame decisivă pentru eșecul relației dintre Nicolae și Lăurica?

Nicolae a asistat neputincios la disputa dintre Laurica, doamna Mioara si mama lui. Doamna Mioara și doamna Maria și-au aruncat una asupra celeilalte vina pentru despartirea Lauricai de Nicolae.

Mama lui Elly a venit sa petreaca 2 zile impreuna cu fiica ei in competitie. Doamna Andreea a fost suparata pe Cristian, in urma materialului surprins la petrecerea de joi seara, data in cinstea baietilor. Mama lui Elly este de parere ca iubitul fiicei sale a cam exagerat cu bautura si gesturile fata de fetele prezente.

Amintirile Anei despre tatăl ei nu sunt dintre cele mai plăcute! Ana: “Vreau să-l întreb pe tatăl meu de ce nu mi-a dat niciun semn de viață”

Echipa Mireasa pentru fiul meu a mers pe urmele tatalui Anei, pentru a facilita o reintalnire intre acestia. Căutările au avut succes: tatăl Anei a fost găsit! După ani de zile, Ana a auzit pentru prima dată vocea tatălui ei!

Tatăl Anei o contrazice pe fosta soție! După 13 ani, vrea să facă dreptate! Vorbele tatălui ei, spuse după 13 ani, nu au înduioșat-o pe Ana!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *