Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrie 2014

finala mpfm din 22 noiembrie 2014Descoperiti concluziile disputelor ce au tulburat linistea Casei „Mireasa pentru fiul meu”. Dar nu numai atat, pentru ca decizii grele ii asteapta pe concurenti. Se vor impaca sau vor deveni rivali. Vor rezista cuplurile in fata incercarilor sau povestile lor de iubire se vor incheia? Aflati astazi, de la ora 14:00, numai la „Mireasa pentru fiul meu” !

Finala Mireasa pentru fiul meu din 22 noiembrie 2014, de la ora 14:00 si 17:00: Saptamana ce tocmai se incheie a fost plina de evenimente care mai de care mai interesante si mai pline de actiune pentru concurenti. Concurentii au avut parte de sfaturi intreaga saptamana din partea sustinatorilor. Danut si Carmen au primit foarte multe sfaturi de la sustinatori, dar ei au spus ca vor face ceea ce vor simti. Roxana nu isi doreste 100% sa plece din competitie, pentru ca ar dori inainte sa afle sfatul celor de acasa. Corina, matusa Roxanei, a acordat un interviu pentru a o incuraja pe concurenta. Matusa Roxanei a spus ca familia ei l-au placut inca de la inceput pe Lucian, apoi pe Danut. Corina a spus ca Danut si Carmen nu au procedat bine ca nu au lamurit lucrurile, atunci cand au fost acuze aduse grupului vesel. Matusa Roxanei: „Daca Danut considera ca fetele ii pun piedici in relatia cu Carmen, sa stea departe de ele!”

Familia Roxanei a spus ca fostul iubit al Roxanei ii semana lui Catalin. Fratele Roxanei a dorit sa-i transmita si el un mesaj emotionant concurentei, care a rugat-o pe aceasta sa nu isi mai ceara eliminarea si sa fie puternica. Familia Roxanei ar dori ca grupul vesel sa se reuneasca. Familia lui Carmen a dorit sa intervina pentru a o sustine pe concurenta. Acestia il plac foarte mult pe Danut si si-ar dori ca ea sa faca un cuplu cu el. Matusa si bunica lui Carmen au dorit sa o sustina moral si sa ii spuna ca sunt alaturi de ea. Familia Madalinei a fost si ea prezenta in emisiune, pentru a o sustine. Mama Madalinei nu este incantata de atitudinea lui Danut. Aceasta i-a transmis concurentei ca este mandra de evolutia fiicei sale. Parintii Madalinei au criticat putin comportamentul lui Danut fata de fiica lor. In urma conflictului din grupul vesel, Danut a considerat ca Roxana nu ar fi avut motive reale pentru a fi suparata. Concurentii propusi spre eliminare au fost: Nicolae si doamna Maria, Lucian si doamna Nagie, Raluca, Roxana si Elena.

Clasamentul fetelor a fost urmatorul:
Locul I: Elly, Locul al II-lea: Cristiana, Locul al III-lea: Elena.

Clasamentul baietilor a fost urmatorul:
Locul I: Cristian, Locul al II-lea: Marian, Locul al III-lea: Danut, Locul al IV-lea: Lucian, impreuna cu doamna Nagie. Elly a dorit sa o salveze de la eliminare pe Roxana, iar Cristian a dorit sa-l salveze de la eliminare pe Nicolae si pe doamna Maria. Raluca si Lucian, impreuna cu doamna Nagie au intrat in cursa de eliminare. Ei pot fi votati timp de o saptamana, daca sa plece sau sa ramana in competitie. Sora cea mare a Ionelei a venit in platoul emisiunii pentru a o sustine pe concurenta si pentru a-i da anumite sfaturi cu privire la competitie. In urma cu cateva zile, Ionela si Teodor au aflat de la o sustinatoare ca familia Ionelei nu il doresc pe Teodor pentru ea. Cu toate acestea, familia Ionelei a revenit la sentimente mai bune.

Echipa de la Mireasa pentru fiul meu a mers la tatal lui Teodor, dar intial acesta nu a raspuns la poarta. In cele din urma, tatal lui Teodor a transmis un mesaj fiului sau prin telefon. Domnul Alexandru, tatal lui Teodor, a spus ca ii este dor de fiul lui si ca este de acord cu relatia lui cu Ionela. Tatal lui Lucian a venit in platoul emisiunii pentru a-si sustine sotia si fiul. Domnul Marian a spus ca este de acord cu relatia fiului sau cu Elena, dar considera ca ea este indecisa. Tatal lui Lucian a vazut ca fiul lui este indragostit si l-a sfatuit sa mai incerce. Cu ocazii implinirii a doua luni de relatie, Lucian i-a pregatit o surpriza romantica Elenei. Lucian a vrut sa o ceara in casatorie pe Elena, oferindu-i un inel. Elena l-a sarutat pe Lucian la indemnul matusii acestuia. Concurenta a spus ca isi doreste o relatie cu Lucian, dar vrea sa ia lucruri incet.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *