Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 mai 2015

finala mpfm 4 din 23 mai 2015Atingeri interzise, cuvinte imposibil de reprodus si gesturi ingrozitoare! Ce se intampla cu concurentii? Aflati de la ora 14:00 si 17:00, la Finala Saptamanala nerecomandata celor slabi de inima! Concurentii au avut parte de o noua proba pentru castigarea masinii, din care tot echipa Spartanilor a iesit invingatoare. Membrii echipei Sageata Albastra au trecut prin proba imunitatii. Elly a castigat proba de imunitate si l-a eliminat din cursa pentru masina pe Nicolae.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 23 mai 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Concurentii au continuat cu probe pentru castigarea unui city-break in marile orase ale tarilor europene. In urma acestor probe, Ionela si Teodor au fost eliminati.

Conflict dur intre Catalina si Cristi. Cei doi si-au adus jigniri reciproce, iar Cristi a facut un gest nepotrivit fata de Catalina, i-a pus mana pe san.

Joi seara la petrecerea organizata cu ocazia Sf. Constantin si Elena, au avut loc evenimente neprevazute in casa Mireasa pentru fiul meu intre Andrada si Radu. Acestia s-au jignit, s-au batut si s-au comportat intr-un mod umilitor unul fata de celelalt. Mamele celor doi au venit in platoul emisiunii pentru a-si spune parerea despre cele intamplate cu copiii lor.

Andrada si Radu au primit un avertisment din partea Comisiei de Decizie.

Concurentii au facut saptamana trecuta nominalizari secrete si anonime. Catalina si Laurica au primit cele mai multe nominalizari din partea concurentilor, in numar de 6.

Catalina nu se astepta sa fie nominalizata pentru eliminare: “S-a pus la punct o strategie impotriva mea!”

Clasamentul fetelor protejate: locul I: Elly, locul al II-lea: Catalina, locul al III-lea: Andrada.

Laurica a fost eliminata din competitie.

Inregistrari din pauzele de publicitate:

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *