Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 ianuarie 2015

finala mpfm din 24 ianuarie 2015O Finala Saptamanala dificila ii asteapta pe concurenti, cu multe dezvaluiri incendiare, declaratii controversate si evenimente ce va vor pune pe jar! Dispute aprige ameninta stabilitatea cuplurilor, prieteniile se destrama, detalii incredibile din trecutul controversat al concurentilor ies la iveala, iar pe concurenti ii asteapta decizii deosebit de grele! Aflati daca Florin si Cristian sunt frati buni sau doar frati de suferinta, astazi, de la ora 14:00 si 17:00!

Finala Mireasa pentru fiul meu din 24 ianuarie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Scurt rezumat al emisiunii: Astazi s-au facut din nou nominalizari. Madalina si Catalin au fost propusi spre eliminare in unanimitate. Concurentii au avut ieri sansa de a sta de vorba la telefon cu cei dragi, de la care au primit sfaturi si incurajari. Randurile scrise de Elly l-au pus pe ganduri pe Cristian. Se pare ca tatal lui Elly este in continuare impotriva lui Cristian si al relatiei pe care Elly o are cu aceasta.

Clasamentul fetelor: locul I: Elly, locul al II-lea: Cristiana, locul al III-lea: Roxana, ultimul loc: Ionela. Clasamentul baietilor: locul I: Cristian, locul al II-lea: Marian, penultimul loc: Nicolae, ultimul loc: Catalin. Madalina si Catalin impreuna cu doamna Ecaterina au intrat in cursa de eliminare. In urma testului ADN, Cristian si Florin sunt frati. In emisiune au fost discutate aspecte legate de trecutul amoros al Roxanei si Madalinei. In timp ce mama lui Danut este in continuare impotriva relatiei acestuia cu Carmen, matusa acesteia a sfatuit-o pe concurenta sa-i mai acorde o sansa lui Danut, despre care a spus ca se vede ca o iubeste sincer.

Cristina Pana, Cristina Roman si Florin, fratele lui Cristian, isi doresc sa intre in competitie. Pentru a demonstra ca vor sa devina concurenti cu drepturi depline, ei vor intra pe rand in casa Mireasa pentru fiul meu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *